Galéria
Forrás: Ezek a bő szárú, térd alatt végződő fazonok egy időre búcsút intenek!
Forrás: A farmerszoknyák az elmúlt években olyan sziklaszilárd helyet biztosítottak be maguknak, hogy ennél jobb referencia nem is kell számukra. Tavaly inkább a mini fazonokról szólt minden, most viszont a maxi hossz kap majd egy kicsivel több figyelmet.

Persze egyéni stílusodtól függ az, hogy te idén melyiket építed majd bele a nyári programjaidba.
Forrás: Ár: 38.490 Ft - itt!
Forrás: Ez még messze nem jelent egy szigorúan vett tiltólistát, szimplán csak jól tud esni egy kis változatosság!
Forrás: Ez az izgalmas újítás szinte biztos, hogy neked is elnyeri majd a tetszésedet, maximum az okozhat majd egy kis gondot, hogy mely árnyalatok játéka jelenjen meg majd a gardróbodban landoló darabodon.
Forrás: Ár: ~ 18.500 Ft - itt!
Forrás: Természetesen 2023-ban sem kell hátat fordítanod ennek az egyszerű és jól kombinálható darabnak, ami sportos és elegáns környezetben is képes gyorsan feloldódni. Szimplán csak arról van szó, hogy ezen a nyáron a nagy sláger egy másik, ám egy ideje elfeledett basic trend tér vissza!
Forrás: Ezek a pánt nélküli, különféle színekben, anyagokban és plusz ötletekben tobzódó darabok a 2000-es évek nosztalgikus hullámaival együtt érkeztek meg közénk még tavaly, és úgy látszik annyira megtetszett nekik ez az újraéledt figyelem, hogy nem szívesen mondanának le róluk. Szerencsére neked sem okoznak különösebb gondot azzal kapcsolatban, hogy milyen szettekbe építsd be őket, ugyanis pont megvan bennük minden ahhoz, hogy képesek feltalálni magukat a legérdekesebb alkalmakkor is.
Forrás: Ár: ~ 10 ezer Ft - itt!
Forrás: Nagy kedvencünk már szezonok óta, olyannyira, hogy sokakat tavaly még a nyári estékre is magukkal kísértek, de most itt az ideje helyet adni valami másnak...
Forrás: Íme az a valami más! Bár a mellények már 2022-ben is egész sikeres évet zártak, ebből kifolyólag várható volt, hogy a 2023-as év nekik sem a pihenésről szól majd. A színek, textúrák és megoldások elég szép kis kínálatot adnak, így hát csak bátran szemezgess és próbálgass!
Forrás: Ár: 8.995 Ft - itt!

4 nyári alapdarab, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Ezeknek az alapdaraboknak mindenképpen érdemes helyet szorítanod a nyári hónapokban!