Galéria
Forrás: Hosszú évek óta egész fix szerepet töltöttek be a lógókban úszó táskák a választékok között, így pont eljött az ideje annak, hogy egy kis pihenőre vonuljanak.
Forrás: A minimalizmus minden szezonban tökéletes befektetés, ezért azt gondoljuk, nem is kell túl sok érvet mondanunk amellett, hogy miért is érdemes egy ilyen kiegészítőt beszerezned idén tavasszal.
Forrás: Ár: 10.990 Ft - itt!
Forrás: A praktikus darabok egy kis időre ismét búcsút intenek.
Forrás: Az ezredforduló körüli láz még mindig ezer fokon ég, így nem meglepő az sem, hogy nemcsak a használt cikkeket árusító üzletek lettek hihetetlenül felkapottak, hanem azok a márkák is, amik nagyon jól el tudták kapni a 2000-es évek stílusának tagadhatatlan jegyeit. A baguette és a félkör forma tehát ugyanúgy játszik most, mint a farmer és a khaki árnyalat.
Forrás: Ár: ~ 12 ezer Ft - itt!
Forrás: A neon különféle vibráló árnyalatainak nagyon sok jó ötletet köszönhetünk és nem is kell túl messze pakolnod őket, de érdemes nyitottnak lenni valami újra.
Forrás: Ez újdonság pedig bizony egy rég bevált ismertet jelent! A meleg hónapok egyik klasszikus textúrája ugyanis idén is visszatér, és csak arra vár, hogy újabb emlékezetes pillanatok ossz meg vele!
Forrás: Ár: 11.495 Ft - itt!

3 táskatrend, ami jön és 3, ami megy a következő hónapokban

Ezeknek az alapdaraboknak mindenképpen érdemes helyet szorítanod a nyári hónapokban!