Galéria
Forrás: Szupermamik, akik felkelnek elmenni kocogni egy órát, majd hazaérnek, zuhanyoznak, csinálnak a gyerekeknek egy kiadós reggelit, akik aztán gyorsan magukhoz kapják azt és elrohannak a suliba. Majd a szerető anya is munkába indul, de előtte még megáll egy helyi kávézóban, hogy nyugiban megigyon egy csésze kávét és a sztori szerint még mindig csak reggel 8 van. Csak tudnánk, hogy csinálja?!
Forrás: Egy női karakter heteket tölt egy erdőben vagy egy lakatlan szigeten, miközben sose kell aggódnia a személyes higiénia vagy a nehezebb napok miatt. Hogy van ez?!
Forrás: Valaki pont időben kapcsolja be a tévét, és pont elcsípi a híradót, amiben olyan infók hangzanak el, amik számára fontosak. Micsoda időzítés! 
Forrás: A szereplők bemennek a fürdőszobába és vizet fröcskölnek az arcukba. De miért? Ez nem megoldás egy stresszhelyzetre sem, főleg nem csinálnák meg ezt azon nők, akik sminket viselnek. Bár tény és való, hogy a filmekben még ez is szupertartós!
Forrás: Amikor a kalandfilmekben találnak egy titkos térképet, akkor sok esetben csak szimplán felpattannak egy következő repülőre, és elmennek a legtávolabbi helyekre. Honnan szerezték a pénzt? Hogyan jutottak oda ilyen könnyen? Hogyan tudtak ilyen gyorsan szabadságot kapni?
Forrás: Az álomgyár szerint a tinik egy fokkal kirívóbban öltözködnek, mint ami a valóság. A nagy átlag ugyanis jelezte is az egyik lista kommentszekciójában, hogy ők inkább melegítőben és crocsban szeretnek suliba menni.
Forrás: Az egyik komment arra tér ki, hogy nem érti, hogy a Jóbarátokban, hogy volt sokszor idejük arra, hogy még munka előtt is együtt lógjanak, amikor ilyenkor az ember jobb esetben örül annak, ha időben elkészül.
Forrás: Olyan szereplők is csúcskategóriás designer ruhákat hordanak, akirkől a sztori alapján tudjuk, hogy egyáltalán nem engedhetik meg maguknak. Akkor hova ez a luxus?!
Forrás: Többen pedig azt nem értik, hogy az emberek napi 8 óra munka után, hogy képesek még buliba menni és szórakozni ameddig csak kedvük tartja. Senki sem gondol arra, hogy másnap fel kell kelni? És ismét letolni egy kötelezettségekkel telitűzdelt napot?!
Forrás: Sosincs nagy cipekedés minden bolti bevásárlás belefér egy darab zacskóba, és ami még nagyobb klisé, hogy ebből a bizonyos barna papírzacskóból kötelezően kilóg egy baguette.

10 filmes helyzet, ami a való életben soha nem fordulhatna elő

Arra már egészen fiatalon ráébredünk, hogy a filmekben tényleg bármi megtörténhet, és erre az elméletre a készítők is minden esetben ráerősítenek!