Galéria
Forrás: Ez a szín jó ideje már nem csak a sportcipők körében hódít, és talán cseppet sem fura az, hogy ezekben az elegánsabb kiadásokban is viszonylag gyorsan képes beleolvadni a szettek stílusába.
Forrás: Ár: 35.990 Ft - itt!
Forrás: Az egyik legvidámabb árnyalat, ami nélkül lassan már elképzelni sem tudjuk a melegebb hónapokat! Azt gondoljuk, hogy ennyi érv pont elég is mellette.
Forrás: Ár: 19.990 Ft - itt!
Forrás: Eljutottunk oda, hogy a fényes paletta végre úgy döntött, hogy egy kicsit szélesebb körben is megmutatja magát, pontosan emiatt semmi meglepő sincs abban, hogy a cowboy csizmák után elkezdtek más cipőfazonokon is megjelenni. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy bátran fejest ugrasz a kísérletezgetésbe.
Forrás: Ár: 19.995 Ft - itt!
Forrás: Klasszikusnak klasszikus, mégis van benne valami, aminek a tervezők sem tudnak ellenállni, és ez a varázs minden kollekcióban érzékelhető. Időtállóságának hála pedig könnyen kombinálható.
Forrás: Ár: ~ 37 ezer Ft - itt!
Forrás: Tavaly már bőven volt lehetőségünk arra, hogy megszokjuk a rózsaszínt, a közelgő Barbie film pedig tovább fokozza a körülötte lévő őrületet. Ha valami, az egészen biztos, hogy ez az év nem telhet el nélküle!
Forrás: Ár. 9.990 Ft - itt!

5 szín, amit 2023-ban tarol a cipők terén

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!