Galéria
Forrás:

Simon Baker nevét hazánkban a legtöbben akkor ismerték meg, amikor elindult a TV-ben sikersorozata, A mentalista. A most 53 éves ausztrál színész már nem volt éppen fiatal a forgatáskor, így meglepő lehet őt ezen a régi képen látni.


Forrás:

A most 48 éves Pedro Pascal az elmúlt években a csúcsra tört, a Last of Us-nak, A Mandalórinak, a Narcos-nak és a Trónok harcának köszönhetően világszerte ismert lett. Mit szólsz a fiatalkori fotójához? Ugye, mennyire eszetlenül jól nézett ki már akkor is?


Forrás:

Johnny Galecki nevét és arcát a legtöbben az Agymenők sorozatból ismerte meg, ő volt Leonard, a tudós, aki beleszeretett a szomszédban lakó pincérlányba, a szőke bombázóba, Pennybe. A most 48 éves sztár ennyire jól nézett ki fiatalon!


Forrás:

A Tapló Télapó, a Pengeélen, a Góliát, a Fargo, valamint a Szörnyek keringője sztárja, Angelina Jolie exférje, a 67 éves Billy Bob Thronton feltűnően jóképű volt a fiatal éveiben. Láttad valaha ezt a képet róla?


Forrás:

A Walking Dead 49 éves sztárja már nem volt kimondottan fiatal, amikor elindult a sikersorozat folytatása, így biztosan nem emlékszel rá, mennyire jó pasi volt a fiatal éveiben (is). Felismered őt?


Forrás:

Ha a fiatalabb korosztályhoz tartozol, talán nem is tudod, mennyire cuki és jóképű pasi volt fiatalon a most 52 éves Ewan McGergor, a Tarinspotting, a Star Wars, az Álom doktor és a Moulin Rouge! sztárja.


6 idősödő, sármos sztár most és akkor - fiatalkori fotók

Elképzelhető, hogy még sosem láttad ennyire fiatalnak ezeket a legendás hollywoodi sztárokat, de most bepótolhatod ezt a hiányosságodat!