Galéria
Forrás:

Biztosítja az emésztőrendszer egészséges működését, és támogatja a fehérje-anyagcsere folyamatokat, miközben számtalan értékes tápanyag nagyszerű forrása. Sokoldalúan fogyasztható: müzlivel, gyümölcsökkel, turmixban fehérjeporral. CLA, vagyis konjugált linolsav tartalmának köszönhetően hozzájárul a gyorsabb a zsírégetéshez, valamint kalciumban és D-vitaminban gazdag, amelyekről táplálkozástani kutatók bebizonyították, hogy célzottan a hasi zsírra.


Forrás: A tojás több okból is örök klasszikus, finom, egészséges, ráadásul változatosan tálalható. Omlettként szereted jobban, vagy a rántotta a kedvenced, de a főtt tojás is jöhet? Bármelyik formában is fogyasztod, támogatod a diétádat, ugyanis a kolin tartalmának köszönhetően csökkenti az éhségérzetet, miközben növeli az antioxidánsok felszívódását a szervezetben.
Forrás:

A teljes kiőrlésű gabonát és fehérjét tartalmazó reggeli hatékonyan hozzájárul a fogyáshoz, mivel hosszabb ideig tartó teltségérzetet biztosít. Érdemes a kalóriadús reggeli helyett tápanyagban gazdag reggelit fogyasztani, melyre a zabpehely kiváló alternatíva. Kiváló rostforrás, arról nem is beszélve, hogy elkészítésének módjára tényleg csak a képzeletünk szab határt. Édesen zabkásaként, joghurtba keverve, gyümölcsökkel turmixolva, vagy sósan, sütve, zöldségekkel, spenóttal, gombával, sajttal is tökéletes és rendkívül tápláló.


3 egészséges alapanyag, amiből minden nap érdemes összeállítani a reggelid, ha fogyni szeretnél

Íme három egyszerű és egészséges alapanyag, amiből a dietetikusok szerint minden nap érdemes összeállítani a reggelit, ha fogyni szeretnél!