Galéria
Forrás:

A 2001. szeptember 17-én született India Amarteifo az Egyesült Királyságban nőtt fel, karrierjét 10 évesen, gyerekszínészként kezdte a híres londoni színházban, a West Endben. Legkomolyabb szerepét Az oroszlánkirályban kapta, ő volt a fiatal Nala.


Forrás:

„Régebben táncoltam, de aztán megsérültem. Akkor jöttem rá, hogy talán nem kéne állandóan ezzel foglalkoznom. Azt viszont nagyon szerettem, ahogyan a tánc mesél. Amikor pedig 15 évesen láttam a Szólíts a neveden című filmet, azt éreztem, arra van szükségem, hogy valakinek átadhassam azt az érzést, amit nekem okozott az a film” – mesélte India a Jimmy Kimmel Live show-ban. 


Forrás:

Ahogyan azt már fentebb megírtuk, India Amarteifo játssza a spin-off sorozatban a fiatal Sarolta királynét, ebben pedig meglehetősen sok szabadságot hagytak neki a készítők. Sőt, Shonda Rhimes azt szerette volna, ha egy teljesen saját Saroltát alakít ki.

„Megalkothattam a saját Saroltámat. Kamaszlányként nagyon kíváncsi és makacs, ismeri önmagát, de nem fél hibázni sem” – mesélte egy interjúban a színésznő.


Forrás:

„Elképesztően jó anya-lány élmény volt az, hogy együtt néztük meg a sorozatot. Azt éreztem, bele kell ugranom ebbe mélyen és megmutatni neki minden szenvedélyes, merész, szexis jelenetet, hogy aztán szépen tovább is léphessünk ezen” – mondta Jimmy Kimmel show-jában.


Forrás:

A fiatal színésznő a Vogue magazinnak árulta el, nem csupán a táncot és a színészetet szereti, hanem a zenét is, ezért jelenleg basszusgitározni tanul. Hozzátette, a színházi munkát jobban szereti, mint a forgatásokat.


5 dolog, amit nem tudtál India Amarteifo-ról

Imádod A Bridgerton családot? Akkor itt az ideje, hogy jobban megismerd a spin-off fiatal sztárját, a Sarolta királynét alakító India Amarteifo-t!