Galéria
Forrás:

Diana hercegné és Károly herceg esküvője a királyi család történelmének egyik legjelentősebb eseménye és mind a mai napig rengetegszer láthatunk belőle részletet. Azt viszont talán kevesebben tudják, hogy Diana számára borzalmas lehetett elsétálni az oltárig. Hogy miért? Azért, mert ő már ekkor sejtette, hogy Károly és Kamilla még mindig nem zárták le a kapcsolatukat, ezt pedig csak erősítette az, hogy a templomba lépve meglátta Kamillát, aki FEHÉR ruhát viselt. Vannak, akik védeni próbálják Kamillát és azzal érvelnek, hogy a ruha igazából szürke volt, de mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen helyzetben a félreértés elkerülése végett célszerűbb lett volna egy teljesen más színt választani.


Forrás:

Miután Meghan Markle tisztes távolságba került a királyi családtól, finoman elmesélte, hogy bizony sokszor nem úgy bántak vele, ahogy kellett volna. Ez a videó is azt mutatja, hogy Kamilla nem igazán tudja, mit kezdjen a helyzettel, hogy Meghan is jelen van ezen a nyilvános eseményen. Puszival üdvözölte Harry-t, viszont Meghant nem akarta ilyen közel engedni magához, ezért a kezét nyújtotta, viszont félúton valószínűleg rájött, hogy ez kellemetlen lesz, ezért végül megpuszilta az arcát. Így is kellemetlen.


Forrás:

Károly és Kamilla a Kanada északi részén található Iqaluitba látogattak, ahol a tiszteletükre rendezett vendégelőadáson torokénekléssel kedveskedtek nekik. Kamilla pedig az előadást nézve hatalmas nevetésben tört ki, és végig kuncogott. Ez már nem csupán kellemetlen volt, hanem kifejezetten tiszteletlen is.


Forrás:

Károly herceg egyszer egy interjúban elárulta, hogy Kamilla egy kissé főnökösködő. Ezzel semmi baj nem lenne, ha a négy fal között csinálná, de sokszor előfordult már, hogy Kamilla viccesen rendre utasította Károlyt egy nyilvános eseményen. Általában a fenekét paskolja meg, de volt már olyan is, hogy egy késsel, vagy éppen kalapáccsal hadonászott. Tudjuk, hogy Károlynak és Kamillának egyformán furcsa a humora és ez a fajta kommunikáció köztük valószínűleg teljesen általános, viszont el tudod képzelni, mi történne, ha egyszer Meghan Markle, vagy Katalin viselkedne így egy nyilvános eseményen?


Forrás:

2015-ben járta be a világot ez a kellemetlen fotó, ahol Kamilla és Károly kétségbeestek egy sas miatt. A vak sas egyébként nem támadta meg az akkor még hercegi párt, viszont a fotók akkora port kavartak, hogy a királyi család szóvivője is kommentálta a helyzetet. Egész egyszerűen csak annyival, hogy a helyzet nem volt olyan drámai, mint amilyennek tűnt.


Forrás:

Az gyorsan kiderült, hogy Kamilla nem bánik jól az esernyőkkel. A „konfliktus” azonban észak-írországi útjuk során bontakozott ki, amikor konkrétan elszeparálta magát Károlytól az esernyőjével. Az már csak hab a tortán, hogy Károly meg akarta csókolni Kamilla arcát, de nem tudta végrehajtani a manővert az esernyő miatt. Kamilla természetesen mindebből semmit sem érzékelt, ő békésen elbújt az esernyő alatt, az inkognitónak köszönhetően pedig fotókat sem nagyon tudtak róla készíteni.


6 alkalom, amikor Kamilla királyné nagyon kellemetlenül viselkedett

Kamilla királyné kutyái nem maradhattak ki a nagy napból!