Galéria
Forrás:

„Az egyik leggyakoribb hiba, amit látok, hogy a hölgyek hajformázás közben túl sokat használnak egy-egy termékből, mondjuk hajlakkból, mert ettől remélik a csodát. Ettől azonban csak zsírosnak fog hatni a hajkorona, így ezt nagyon nem ajánlom. Az ilyen napokon inkább viseljék összefogva copfban, hordjanak kalapot, vagy mossák meg és kezdjék elölről! És van itt még valami. Valahányszor új terméket vásárolsz a hajadra, fontos, hogy alaposan tájékozódj arról, milyen típusú hajra való, ha már a fodrászoddal nem konzultálsz!” – mondta Collier szigorúan.


Forrás:

„Sokszor hallom a klienseimtől, hogy ezt vagy azt a terméket már használták és nem jött be, zsíros lett a hajuk. Nos, ez azért van, mert rosszul használták, helytelenül vitték fel, vagy egyszerűen csak túl sokat tettek fel belőle!” – fejtette ki.


Forrás:

„Ez az egyik leggyakoribb hiba, amit a hölgyek elkövetnek. Nem szabad két hajvágás között sokat várni, hiszen, ahogy a haj növekszik, egyre több hajformázási termékre lesz szükség ahhoz, hogy szép frizurát lehessen belőle készíteni, ami kiszárítja a hajszálakat” – mondta a mesterfodrász.


Forrás:

„Nagyon sok hajformázós videóban látom azt a hibát, hogy a nők felfelé tartják a hajszárítót szárítás közben, pedig lefelém kellene. Az is fontos, hogy mindig a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten szabad csak használni, ez igaz a hajsütőkre, hajegyenesítőkre is!” – mondta Jason Collier.


4 hajformázási hiba a sztárok kedvenc mesterfodrásza szerint

A kutatások szerint a hajmosás valójában káros folyamat, mert a samponok hatására eltávolodnak a hajszálakról a természetes, védő olajok, miközben a hajmosásnak pont a tisztítás lenne a fő célja, csak nem éppen úgy, ahogy eddig hitted!