Galéria
Forrás: Olivia Wilde 2011 novemberében kezdett randizni Jason Sudeikis színésszel és 2013 januárjában jegyezték el egymást. A MET-gálára már jegyespárként érkeztek. És bár kapcsolatukból két gyermekük született, végül sosem házasodtak össze és 2020 novemberében szakítottak egymással.

A színésznő egy Calvin Klein Collection szatén bandeau ruhát viselt a gálán. Leighton ékszerekkel.
Forrás: Madonna 10 évvel ezelőtt még mennyire másként festett, a popdíva akkor még úgy tűnik, hogy képes volt normál és elfogadható keretek közt viselni az idő múlását.

Az akkor 54 éves énekesnő egy Givenchy by Riccardo Tisci kreációban pózolt a vörös szőnyegen.
Forrás: 2012 nyarán jött ki a Gangnam Style című sláger, amit a dél-koreai énekes-rapper Psy jegyzett. A dal körüli felhajtás pedig 2013-ban sem csitult, így az akkor 35 éves előadót is meghívták erre a sztárokkal teli New York-i eseményre.
Forrás: 2014-ben mutatták be Cameron Diaz utolsó filmjét, az Annie-t. A színésznő pedig ebben az évben döntött úgy, hogy végleg hátat fordít a filmezésnek. Ezért is különleges a 2013-as MET-gála, ugyanis Cameron ekkor még aktívan kivette a részét a vörös szőnyeges eseményekből, azóta szinte alig láthattuk nyilvános rendezvényen.

Az akkor 40 éves színésznő egy kék lepellel kiegészített Stella McCartney estélyiben érkezett az eseményre.
Forrás: Gisele Bünchen és Tom Brady 2009. februárjában házasodtak össze, fiuk Benjamin 2009-ben, kislányuk Vivian pedig 2012-ben született. A 2013-as MET-gála idején még minden tökéletesen rendben is volt a sztárpár életében és ragyogtak a vörös szőnyegen. Őszintén megvallva kevesen gondolták volna, hogy ez a szép álom véget ér, de sajnos így lett, 2022 októberében, 13 év házasság után végleg elváltak. 

A modell 10 éve egy Anthony Vaccarello kreációban ragyogott.
Forrás: Kim Kardashian 10 évvel ezelőtt éppen Kanye West közös első gyermekét várta. Kislányuk, North West 2013. június 15-én látta meg a napvilágot, a sztárpár pedig 2014. május 24-én kötötte össze hivatalosan is az életet. 2015-ben született meg első kisfiúk, Saint, 2018-ban második lányuk, Chicago, legkisebb fiuk, Psalm, pedig 2019-ben jött a világra. A sztárpár 2021-ben szakított, és 2022-ben pedig a bíróság kimondta a válásukat. Az elmúlt 10 év tehát minden túlzás nélkül elég mozgalmasnak mondható Kim és Kanye számára.

A celebhölgy egyébként egy Riccardo Tisci által tervezett Givenchy ruhában érkezett az eseményre, ami akkor megosztotta a világot, sokan azzal csúfolták, hogy a nagymamája kanapéjából varratta a ruhát.
Forrás: Az akkor 30 éves Anne Hathaway a MET-gála vörös szőnyegén debütált először rövid szőke hajával, amit elmondása szerint Debbie Harry énekesnő inspirált. WOW!

A színésznő egy 1992-es vintage Valentino ruhakölteményben élvezte ez estét.
Forrás: A 90-es évek legnagyobb modelljei között tartották számon Linda Evangelistát, és míg számos más, hasonlóan híres modell a mai napig ismert és aktívan dolgozik, Linda a 2010-es évek közepén teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Hosszú évekre bezárkózott, és csak 2021-ben mondta el, hogy miért. Mint kiderült, a CoolSculpting elnevezésű kezelést próbálta ki magán, aminek sokkoló következményei lettek. A testét elcsúfította a beavatkozás, paradox zsír-hiperplázia alakult ki nála, ezt pedig mély depresszió követte.

Az akkor 47 éves modellnek egy szürke Marchesa estélyire esett a választása.
Forrás: A színésznő 2012-ben kezdett randizni Johnny Deppel, így nem mellesleg a 2013-as MET-gála idején már egy párt alkottak.

Az akkor még népesebb rajongtáborral büszkélkedő sztár egy Pucci darabban jelent meg az eseményen.
Forrás: Mégpedig az, hogy Jennifer Lopez azóta se öregedett egy percet sem.

A díva egy Michael Kors ruhában ragyogott!

A legemlékezetesebb pillanatok a 10 évvel ezelőtti, 2013-as MET-gáláról

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok a 2023-as MET-gálán! Bámulatos ruhaköltemények és sokk jellemezte az idei rendezvényt.