Galéria
Forrás:

Károly király azt szeretné, ha a koronázáson megjelennének a régi hagyományok, de valahogy modern köntösben. Ennek jegyében a király sok tradíciót kihúzott a listáról, például nem várja el, hogy az összes hercegi címet viselő rokon előtte térdepeljen. Az egyetlen, aki ezt megteszi majd a közvetlen örököse, Vilmos herceg, aki egy puszit is ad majd édesapjának a jobb orcájára. Az eseményen végig jelen lesz Katalin hercegné és három gyermekük, György, Charlotte és Lajos is.

 


Forrás:

Károly király és Vilmos herceg is utaltak arra, hogy a második trónörökösnek, György hercegnek szintén fontos szerep jut majd a koronázáson, de a palota valamiért nem akarja elárulni előre, hogy mi lesz az.


Forrás:

A király kisebbik fiaként Harry hercegnek alapvetően lettek volna feladatai a koronázáson, ám ezek alól Károly király felmentette őt. Noha az Oprah-interjúnak, a Netflix-sorozatnak és a Tartalék című könyvnek köszönhetően a herceg éppen nincs túl jóban a családjával, azért ott lesz a nagy eseményen. Meghan Markle annak ellenére sem jelenik meg, hogy a király maga hívta meg.


Forrás:

Bár Kamilla királyné, Károly király második felesége nem örvend túl nagy népszerűségnek az Egyesült Királyságban, a rokonsága mégis szép számmal lesz jelen az eseményen. Sőt, az a hír járja, öt unokájának jut majd valamilyen fontosabb szerep is.


Ilyen szerep jut a családtagoknak Károly király koronázásán

Károly király hagyományos, mégis modern koronázási ünnepségre készül holnap, amelyen fontos szerep jut majd a királyi családnak is!