Galéria
Forrás: Miután a külsejét számos bántó megjegyzéssel illették Twitteren, Sydney Sweeney az Instagram oldalán szólalt meg, mégpedig könnyek között. "Úgy fest a Twitteren csúnya vagyok. Valójában soha nem tennék ilyet, de azt hiszem, nagyon fontos, hogy az emberek lássák, hogyan hatnak a szavak másokra." 
A színésznő úgy érezte, hogy igenis mindenkinek tudnia kell, hogy a szavaknak nagy ereje van, és mit tehetnek egy ember lelkével, önbizalmával.
Forrás: Abban az évben, amikor a Titanic című film 25 éves lett, Kate Winslet elmondta, hogy bárcsak válaszolt volna azoknak a rajongóknak és újságíróknak, akik azt mondták, hogy „túl kövér” ahhoz, hogy Jack beférjen Rose-zal az ajtón, és hogy túlélje azt. A színésznő erre nemrég így reagált: "Ha visszaforgathatnám az órát, teljesen más módon használtam volna a hangomat." Hozzátette, hogy borzasztóan toxikusnak élte meg az akkori időszakot és emiatt saját magát is utálni kezdte.
Forrás: A külsejére igen sokat adó sztár világ életében vékony volt. Sőt, legendákat lehet hallani arról, mennyit edz és miket eszik annak érdekében, hogy jó formában maradjon. Bár sok kritikát kapott karrierje során a külseje miatt, az utóbbi időben lánya miatt emelt szót. Az egykori Spice Girl kislányát, Harpert, ugyanis egyre többen kezdték lekövérezni és bántani amiatt, hogy nem hasonlít híres szüleire. Victoria viszont anyaként és nőként is felszólalt: "Abban a korban van, amikor a teste változik." 
A tervezőnő úgy véli, hogy ebben a korban sokkal érzékenyebbek a gyerekek arra, ha megjegyzéseket tesznek rájuk mások, ezért mindenkinek kötelessége ez ellen tenni.
Forrás: Egy azóta törölt tweetben Julie Klausner írónő Zendayát "a befolyásolható tinédzserek vékonymodelljének" nevezte, majd folytatta a testalkata miatti szégyenítést. Természetesen nagy lavinát indított el a megjegyzés, ugyanis a fiatal és tehetséges színésznő törékeny adottságait elsősorban a genetikának köszönheti. A színésznő természetesen nem hagyta magát, és kiállt a hozzáhasonló vékony nők mellett, mondván teljesen mindegy hány kiló egy nő, ha teljes és boldog életet él.
Forrás: A csodás hangú énekesnő mindig is a plus-size vonalat képviselte, mégpedig büszkén. Ám nála is elszakadt a cérna, amikor több kommentben is azt mondták, hogy ideje fogyókúráznia és eltakarnia a testét. Egy videóban azzal vágott vissza, hogy felesleges diskurzust folytatni egy olyan témában, ami folyamatosan változik, és mindenki csak a hibát keresi a másikban. Szerinte mindenkinek úgy kell élnie az életét a testében, hogy boldog legyen. Akár telt, akár vékony.
Forrás: A szépséges sztár mindig is karcsú volt, és alapvetően is odafigyelt magára, ám az elmúlt időszakban még a szokásosnál is vékonyabb lett a külseje, amit egyből kritizálni kezdtek az emberek. Mondván, hogy öregebb és csúnyább, de jó pár komment szólt arról, hogy koplal. Ariana egy higgadt és intelligens videóban mondta el, hogy azt az időszakát, amit az emberek szépnek tartanak, számára az egyik legegészségtelenebb időszak volt. Azt is hozzátette, hogy az embereknek kedvesebbnek és együttérzőbbnek kellene lennie egymással, amivel a világ is sokkal jobbá válhatna.
Forrás: Miután Selena Gomez megjelent a 2023-as Golden Globe vörös szőnyegén, rengeteg rosszindulatú online megjegyzést kapott amiatt, hogy meghízott. Pár nappal később az énekesnő maga reagált ezekre a kommentekre, miszerint szörnyen néz ki. Elmondta, hogy a lupuszra szedett gyógyszerei miatt tartja vissza a vizet a teste, de őt ez egy percig sem érdekli, mert végre boldog és jól érzi magát.

Ariana Grande, Victoria Beckham és sokan mások, akik felemelték a hangjukat a testszégyenítők ellen

Lana Del Rey a pandémia ideje alatt meghízott, azóta saját rajongói sem szállnak le róla.