Galéria
Forrás: „Mindig azt mondom, hogy használjunk hialuronsavat, mert segít ragyogóvá tenni a bőrt” – mondja Caroline Barnes sminkmester. A szakember azt javasolja, hogy finoman a szemed köré ütögess pár cseppet belőle, ez ugyanis frissíti a bőrt, de nem emeli és nem keni el a sminket.

La Roche-Posay Hyalu B5 szérum (30ml)
Ár: 18.399 Ft - itt!

Az Unipatika üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 25% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: „Mindent összevetve azt tanácsolom, hogy púder helyett inkább krémes textúrát használjunk, mert azok frissebbnek hatnak. A krémes pirosítók ragyogó hatást adnak, a balzsamok pedig segítenek felfrissíteni és hidratálni a bőrt” - mondja Sharon Dowsett sminkes.

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm pirosító
Ár: 13.290 Ft - itt!

A Douglas üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 20% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: A szakértők szerint ahelyett, hogy nehéz krémekkel terhelnéd a bőrödet a mindennapokban, inkább találj rá arra a bizonyos egyre, ami a nappali sminked mellett is tökéletesen működhet, és segíthet abban, hogy energiával töltse fel a fáradt bőrt.

Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm Arcápoló Balzsam
Ár: 26.790 Ft - itt!

A Douglas üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 20% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: „Ahogy öregszünk, arcvonásaink változhatnak, ezért érdemes szembenéznünk a gravitációval. Ennek egyik módja pedig az lehet, ha figyelünk arra, hogy sminkük segítsen orvosolni ezeket a hibákat” – mondja Caroline Barnes. Erre pedig ideális lehet egy világos és jó minőségű szemöldökfixáló, ami nagyon sok tud hozzáadni az összképhez.

Guerlain Mad Eyes Brow
Ár: 16.500 Ft - itt!

A Marionnaud üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 20% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: A szakemberek jó ideje a krémszínű szemceruzát gondolják a leggyorsabb és legegyszerű szemfiatalító- és frissítő trükknek. A világos árnyalatok mellett viszont a barna, az aszalt szilva és a sötétkék is jó opciók lehetnek, ezek ugyanis nem öregítenek, viszont segítenek kiemelni a szemek színét.

llamasqua Colouring Eye Pencil Elate
Ár: 12.300 Ft - itt!

A Marionnaud üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 20% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: A szempilla göndörítő nagyon jó partner abban, hogy mindössze pár perc alatt felfrissítsd a szemed körüli összhatást, ugyanis ahogy a szakértő mondja: „A hosszú szempillák éberré teszik a tekintetet. Ezért egy szempilla göndörítőnek és a jó szempillaspirálnak mindig kötelező sminktáskában lennie.”

Dior Backstage Eyelash Curler 
Ár: 11.490 Ft - itt!

A Douglas üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 20% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.
Forrás: Az idő múlásával az arcunk is megváltozik, a szempilláink például világosabbá válnak, a bőr veszít természetes fényéből, az ajkak pedig elvesztik eddig határozott élüket, ezért érdemes kicsit enyhíteni a színválasztásaid kapcsán a rúzsok tekintetében, és a természetes irányba eltolni az összképet.

„Használd a gyűrűsujjadat a rúzs színének elkenésére, ezzel kicsit tompíthatod a hatást, minderre pedig, a természetesség jegyében jöhet egy kis balzsam vagy ajakolaj.”

Bourjois rúzs rouge
Ár: 4.399 Ft - itt!

A Rossmann üzleteiben és online JOY-napok kuponnal 35% kedvezménnyel szerezheted be a terméket.

7 szépségápolási termék, ami nem hiányozhat 50 felett egy nő táskájából sem

A szépségápolás 50 év felett is fontos, hogy kiemelt szerepet kapjon az életedben.