Galéria
Forrás: A szépséges modellnek a Formula–1-es mogultól, Flavio Briatoretól született első gyermeke, Helene, ám a pár kapcsolata még a kislány születését sem élte meg. Heidi még terhes volt, mikor a csapatfőnök elhagyta őket, ám egy évvel később hozzáment a brit énekeshez, Sealhez, aki sajátjaként nevelte a kislányt, később pedig még három gyermekük született.
Forrás:

A színésznőnek 2007-ben született meg a fia, aki az ő vezetéknevét kapta az apa, Tom Brady neve helyett. Az amerikaifutball-játékos védelmében szóljon, hogy szakításuk után pár héttel derült ki, hogy Bridget várandós, ám ekkor ő már Gisele Bündchen oldalán kereste a boldogságot. Egyébként azóta is együtt vannak, és két gyerekük született.


Forrás: A pár 8 év együttélés után vált külön, mikor is Billy összekavart Claire Danes-el. Az igazán kegyetlen ebben az volt, hogy a színésznő ekkor 7 hónapos terhes volt.
Forrás:
Denise három év házasság után, épp második gyermekükkel hat hónapos terhesen döntött úgy, hogy kimondja a válást. Akkor ezt azzal magyarázta, hogy rájött, túlságosan különböznek, de azt azért senki sem hitte el teljesen.
Forrás: Eddie Murphy sokak fejében az örök komikus marad, ám ha valaki, Mel B tudja, hogy a színésszel nem mindig olyan örömteli az élet. Eddie Murphy és Mel B épphogy csak bejelentették közös gyerekük érkezését, egy hónapra rá szakítottak. Murphy ráadásul mindezt egy tévéműsorában jelentette be, ahová filmjét ment reklámozni, majd hozzátette, épp DNS-tesztet követel, mert abban sem biztos, hogy ő az apa. Aztán kiderült, hogy mégis... Az énekesnő itt épp a bizonyítékot mutatta be a sajtónak.

Sztárok, akik elhagyták épp terhes szerelmüket

A 2022-es év egyik legnagyobb híre Gisele Bündchen és Tom Brady 13 évnyi házasságának felbomlása volt. Sokáig kerülték is a nyilvánosságot, de több hónappal a hivatalos procedúra befejeztével Gisele megtörte a csendet.