Galéria
Forrás: A piros a vágy színe. Önbizalmat és szexuális energiát képvisel, így ha szeretnéd ezeket a dolgokat megerősíteni az életedben, akkor válaszd ezt.

Egy erőteljes árnyalatnak tartják, ami azt jelenti, hogy egy nagyon jó eszköz lehet arra, hogy kinyilvánítsd a szerelmedet a másik felé vagy konkrétabb célzásokkal töltsd fel szándékaidat a kiszemelted irányába.
Forrás: Úgy tartják, hogy a rózsaszín megtestesíti mindazt, ami pozitív a világon. Ha egy tökéletes színt keresel az első randira vagy azokra az alkalmakra, amiket a szíved választottjával töltesz, akkor a rózsaszín a megoldás. 

Ez az árnyalat kihangsúlyozza azt az optimizmust és szárnyaló jókedvet, ami egy kapcsolat kezdetét annyira jól jellemzi. Mindazonáltal arra is tökéletes, hogy visszahódítsd a régi szerelmedet.
Forrás:

A narancs egy vidám és hívogató szín. Ha egy olyan partneri alapú kapcsolatra vágysz, ami kiállja az idő próbáját és biztonságot ad, akkor semmiképpen se hagyd ki a repertoárodból ezt az árnyalatot.

Ezen felül a narancs egy kis játékosságot és kreativitást is beépíthet a kapcsolatodba – ami azt jelenti, hogy az örömteli, boldog időszakot könnyedén kitolhatod ha ezt a színt viseled.


Forrás:

A kék szín a bizalmat és a feltétel nélküli szeretetet jelenti, amik elengedhetetlenek egy egészséges kapcsolathoz és az ezzel járó megfelelő határok kialakításához és fenntartásához. 


Forrás:

A lila színt természeténél fogva könnyednek és romantikusnak tartják. Azt viszont kevesen tudják, hogy ebben az árnyalatban megvan az a tulajdonság is, ami képes plusz erőt adni nekünk ahhoz, hogy rizikós helyzetből se hátráljunk ki, ha az érzelmeinkről vagy esetleg tényleg magáról a szerelemről van szó. 

A lila szín megköveteli tőlünk, hogy szintet lépjünk, és azt csináljuk, amit akarunk – még akkor is, ha néhány akadály az utunkba áll. Ennek fényében pedig nem meglepő az sem, hogy az asztrológusok egy része miért gondolja úgy, hogy ezt a színt vétek lenni kifelejteni a ruhatárunkból.


Forrás:

Vénusz, a szerelem istennője is rózsaszín és zöld színt visel, így azt gondoljuk, hogy túl sok magyarázatra nincs is szükség azzal kapcsolatban, hogy ez az árnyalat miért is képes pozitív hangulattal feltölteni az érzelmi életünket.

A zöld segít abban, hogy rózsaszín szemüvegen (azaz pontosabban inkább zöld színű szemüvegen) keresztül lássuk a világot, és észrevegyük a másikban az a bizonyos jót. Szóval a zöld tényleg egy remek választás, ha szeretnél egyfajta nyugodt és gondoskodó légkört teremteni a kapcsolatodban.


Forrás:

A csokibarna egy olyan árnyalat, melyet akkor kell viselni, ha szeretnél szeretetet vinni az életedbe. Ez a földszín a megbízhatóságot és az őszinteséget képviseli – két olyan dolgot, amely minden kapcsolatban nélkülözhetetlen. 

Egészséges és sokatmondó érzelmeket fejez ki, amelyek valószínűleg nem halványulnak el. A barna szín épít és összekapcsol, így ha nem vagy biztos már a társadban, akkor nem érdemes ebből a palettából választanod, ez ugyanis azoknak a színe inkább, akik egy életre szóló társat vagy egy komolyabb kapcsolatot keresnek. 


7 szín, ami segíthet felturbózni a szerelmi életedet

Már jó ideje keresed a nagy őt, vagy esetleg szeretnéd kapcsolatodat és szerelmi életedet egy új szintre emelni? Akkor érdemes lehet fontolóra venni az asztrológus tippjeit!