Galéria
Forrás: A bal füle mögött egy virágminta található, aminek hiányzik az egyik szirma. Ez egyébként a közös tetoválása nővérével, Javiera Balmaceda-val.
Forrás: A színész lábán három apró elefánt tetoválás található. Az egyik bal belső combján...
Forrás: A másik a bal comba külső felén...
Forrás: A harmadik pedig a jobb belső combján található.

A sztárhoz közelálló források szerint az elefánt három testvérét szimbolizálja, ugyanis ez a kedvenc közös állatuk, és Pedro nagyon büszke arra, hogy ezek a kis emlékek a bőrén mindig azokra az emberekre emlékeztetik őt, akiket a legjobban szeret a világon.
Forrás: A bal kezén, hüvelykujja és a mutatóujja között található egy kis céltábla. Egy interjúban elárulta, hogy a céltábla a gyerekkorát idézi, de felnőttként is gyakran előfordult az, hogy ilyen köröket firkált a kezére, így valahogy adta magát az ötlet, hogy a rajzokból tényleg tetoválás legyen.
Forrás: Jobb csuklójának belső felén egy "V" betű található, amely a vége felé "P" betűvé kanyarodik. Ez a monogram néhai édesanyjának Veronica Pascalnak állít emléket. Pedro korábban mesélt arról, hogy édesanyja milyen kulcsfontosságú szerepet játszott a színészet iránti szeretetében, és biztos abban is, hogy sikerét támogatásának és az álmaiba vetett hitének köszönheti.

Pedro Pascal 6 tetoválásának különleges története

Pedro Pascal bár igazán sose takargatta őket, a rajongóknak mégis most szúrt szemet az, hogy mennyi érdekes tetoválás található a sármos színészen!