Galéria
Forrás: A rendszeres testmozgás elengedhetetlen alapja annak, hogy az álomalak idővel tényleg valósággá váljon. Blake pedig mindent meg is tesz azért, hogy edzést se hagyjon ki, az állandóság híve, így nem sűrűn fordul elő vele az, hogy a gyorsabb siker érdekében túlhajtaná magát.

„Az emberek nagy részének meg kell értenie azt, hogy itt nem arról van szó, hogy rá kell lépni a gázra, és minden edzésen a lehető legkeményebben csinálni a gyakorlatok. Ez a legnagyobb tévedés, amibe az emberek hajlamosak beleesni. Az igazság az, hogy soha nem lesz erre egy tökéletes forgatókönyv. Mindig jönnek majd olyan dolgok, amik az utadba állnak. Az élet ilyen. Ezért csak érd el az apró kis céljaidat és csináld” - mondta az edzője.
Forrás: Tanulmányok bebizonyították, hogy a rövidebb edzések hatékonyabbak lehetnek ha fogyásról és testzsír csökkenésről van szó. Például azok, akik naponta 30 percet sportoltak, jobb fogyási eredményeket értek el, mint azok, akik naponta egy órát edzettek, és Blake is az előbbiben hisz.

„Amit csinált, az nagyon kivitelezhető volt volt. Nem voltunk az edzőteremben napi 3, 4, 5 órát. Maximum egy órát töltöttünk ott. Talán párszor kicsit ráhúztunk még erre az időre, de a valóság az, hogy gyerekei vannak, és egy dolgozó nő” - mondta Saladino.
Forrás: Megannyi helyen hangoztatják, hogy az egészséges életmódhoz nem elég a sport, ugyanis kiegyensúlyozott étrend is legalább ennyire számít. Fontos figyelni arra, hogy milyen ételeket fogyasztasz, illetve ezek tápanyag tekintetében is megfelelőek legyenek.

„A tányérodnak színesnek kell lennie. Legyen rajta fehérje, zöldség és lassan felszívódó szénhidrátok” – tanácsolta Saladino.
Forrás: Tény és való, hogy étterembe járni egy külön gasztro élmény, ám az esetek nagy részében ekkor inkább olyan falatok csábításának engedünk, amik nem éppen az álomalak malmára terelik a vizet. Ezért az otthoni főzést érdemes előtérbe helyezni, ez ugyanis hatékony módja lehet annak, hogy gyorsabban formába lendülj.

Edzője szerint a színésznő imád főzni és mindent maga is készít el, élvezi a dolgot, ezért sem vett fel egy privát séfet, mert amikor csak ideje engedi a konyhában szorgoskodik.

Blake Lively 4 szuperkönnyű fitt-tippje

Blake Lively meseszép alakját hosszú évek óta csodálva figyeljük, most pedig végre az is kiderül, hogy mitől van ilyen bomba jó formában a színésznő.