Galéria
Forrás:

Döbbenet, de a 169 centi magas Kate Winslet annak idején számos kritikát kapott a testére, már a Titanic 1997-es bemutatásakor sem XS-es, hanem M-es volt a mérete. A színésznő nem törődött a gonosz megjegyzésekkel, tisztában van vele, mennyire szexi!


Forrás:

A 165 centi magas Ashley Graham volt a világ egyik eső igazán híres plus size modellje, három kisfia születése előtt 42-es mérettel hódított, azóta pedig 44-esben vonul a kifutókon.


Forrás:

Ryan Reynolds négy gyermekének szépséges anyukája, a 178 centi magas Balke Lively egy kicsit sem zavartatja magát amiatt, hogy a ruhamérete nem S-es, ő L-es ruhákban érzi magát a legjobban.


Forrás:

Ha eddig azt gondoltad, Hollywood egyik legszexisebb bombázója biztosan extra kicsi méretet hord, hát nagyon tévedtél! A formás, sportos és dögös JLo 38-as cuccokban jár és 164 centi magas.


Forrás:

Mariah Carey egy igazi teltkarcsú szépség, egy csöppet sem aggódik azon, mekkora a ruha, amibe belebújik. Fellépőruhái mérete nagyjából a 42-esnek felel meg. A sztár 173 centi magas.


Forrás:

Salma Hayek 157 centi tömény szexiség, a színésznő alkatát milliók irigylik, hiszen hatalmas, természetes mellekkel, kerek popsival és széles csípővel büszkélkedhet. Ruhamérete 40-es, a melltartója 85/D-s.


Forrás:

Kim Kardashian nagyon alacsonynak számít Hollywoodban a mindössze 158 centijével, amihez „ráadásul” 40-es, vagyis L-es ruhákat visel. A sztár büszke nagy popójára, vastag combjaira, széles csípőjére és nagy melleire. A pasik pedig bomlanak érte.


Forrás:

Az ötvenes évek szexikonja, a dögös és tehetséges színésznő, Mailyn Monroe mindössze 168 centi magas volt és 38/40-es ruhákat hordott, vagyis nem volt olyan vékonyka alkat, mint mondjuk Audrey Hepburn. Őt pont látványos domborulataiért szerették annyira.


7+1 sztár, akinek a ruhamérete nagyobb az S-esnél

Azt gondoltad, Hollywoodban minden nő XS-es és S-es ruhákat hord? Nagyot tévedtél!