Galéria
Forrás: Nagy örömünkre szolgál megosztani a hírt, hogy hosszú tervezés után megérkezett az AERON első kapszula ékszerkollekciója!

Az időtálló, 14 karátos arannyal, valamint ezüsttel bevont fülbevalók és nyakláncok bronz és acél alapon
készülnek, ötvözve a márka fenntarthatóságba vetett hitét, ahogy tökéletesen tükrözik azt a letisztultságot és eleganciát is, amit már az AERON-tól megszokhattunk.

Ár: 325 € - itt!
Forrás: Igazából az Institut Esthederm új terméke sokkal több, mint egy szérum! A legfrissebb innováció, mely 40 év kutatásának eredménye. Az Age Proteom advanced szérum mindent megváltoztat, amit eddig az öregedésről gondoltunk, a bőr öregedésével szembeni tartós és igazolt a hatékonysága.

Ár: 36 400 Ft - itt!
Forrás:

Akár otthon, akár az irodában vagy a következő vacsorapartin, a LUCY vízszűrő kancsóhoz nem kell további magyarázat. Az elegáns, fenntartható dizájn találkozása a fejlett és gyors szűrési technológiával: kristálytiszta döntés a tiszta ivóvíz mellett!

A letisztult dizájn nemcsak elegáns, minimalista megjelenéssel ruházza fel ezt az innovatív vízszűrő kancsót, hanem a tisztító párnák kiemelkedő szűrőtechnológiája is önmagáért beszél: a kifejezetten gyors szűrési folyamat révén a csapvized megbízhatóan megszabadul a különféle szennyeződésektől.

Ár: 19 490 Ft - itt!

 


Forrás:

Kedvenc darabunk a Dolce&Gabbana 2023-as év tavasz-nyári szemüvegkampányából, amit egyébként London egyik legtehetségesebb kortárs divatfotós párja, Mert Alas és Marcus Piggott készítette Kylie Jenner főszereplésével.
Az elbűvölő megjelenéssel és modern részletekkel megáldott acetát napszemüveg a D&G stílus előtt tiszteleg. Csábos pillangósziluett, klasszikus fekete árnyalat. és egyedi geometrikus szárak, melyeken arany DG Crossed logó virít.

Ár: 87 190 Ft - itt!


Forrás: Nem meglepő, hogy ennek a népszerű textúrának szoknya képében is sikerült kiemelkedően jól zárni a tavalyi évet, ami mondhatni szinte egyenes belépést biztosított számukra a 2023-as tavaszi-nyári trendek közé is. Ám most kizárólag a midi és maxi változatokról beszélünk, ezek ugyanis azok, amiket a szakértők kihagyhatatlan alapdarabnak jósolnak a következő hónapokra! 

Ár: 16 995 Ft - itt!
Forrás: A PLIÉ az elmúlt szezonokban a könnyű variálhatóságot helyezte előtérbe, amely a legújabb, SS23-as szériában is megjelenik. A tavaszi kollekció az emberi érzésekre és az egyéneket összekötő közös emlékek fontosságára, kollektív tudatára fókuszál. Az etikusan gyártott ruhák - ingek, nadrágok, blézerek, overálok és felsőrészek minden helyzetben megállják a helyüket, és ideális választások lehetnek egy alapruhatár kialakításához. Nekünk most ez az rövidnadrágos overál a kedvencünk, amiben rengeteg lehetőség rejlik!

Ár: 58 500 Ft - itt!
Forrás: Rendkívül népszerűek az ízesített kávék Magyarországon. A különböző aromákkal gazdagított kávékat legtöbbször tejjel fogyasztják a kávérajongók, elsősorban olyan pillanatokban, amikor lelassulásra, relaxációra és egy kis énidőre vágynak. A Nespresso kávészakértői nekik alkották meg a megújult Barista Creations Flavoured kávékapszula-kollekciót, mely a pörkölt mogyoró, a krémes csokoládé, a bársonyos vanília és az aranyló karamell ízével édesíti meg a hétköznapokat. Ki kell próbálnod ezt a kávéválogatást!

Ár: 9800 Ft - itt!
Forrás: Az OWAY organikus fejbőr- és hajápolási márka laboratóriumában azért dolgoznak, hogy agrokozmetikai termékeikkel visszaállítsák a haj és a fejbőr egyensúlyát. A Bologna környéki dombok között működő Ortofficina farmon, a biodinamikus gazdálkodás módszerével, vegyi anyagok nélkül termesztenek virágokat, gyógynövényeket – pl.: kakukkfű, zsálya, levendula, rozmaring –, hogy tiszta, extra hatékony illóolajakat, hidrolátokat és kivonatokat nyerjenek belőlük, amelyek az OWAY kezelések hatóanyagaivá válhatnak. Az OWAY diagnosztikai tudása és organikus termékpalettája, ami a budapesti BRIDA HeadSpa szalonban tavaly ősz óta tesztelhető, de az otthoni rutinodba is beépítheted, például ezt a hajvégápolót, ami helyreállítja a töredezett, szétnyílt hajvégeket és meggátolja a szöszösödést.
Védi a hajat a hőtől és magas fényt, egészséges látszatot ad a legszárazabb hajvégnek is.

Ár: 8990 Ft - itt!
Forrás:

Elegáns rosé szín, intenzív gyöngyözés, friss gyümölcsös íz és szőlőmustból származó édesség, ha alkoholmentes pezsgőt keresel, ez lesz az idei kedvenced!

És ezt nem csak mi gondoljuk így! A világ egyik legjelentősebb borversenyén, a németországi Mundus Vini-n nyert aranyérmet a Törley Alkoholmentes Rosé. Az immár hagyományosan megrendezett tavaszi fordulón idén első alkalommal írtak ki bor alapú, alkoholmentes kategóriát, ahonnan az első magyar érmet a Törley Pezsgőpincészet Kft. hozta el.

Ár: 1369 Ft - itt!


Forrás: A 2023-as tavaszi szezon nagy visszatérője kétségtelenül a Mary Jane shoes, ám ha szeretnél még egy szintet lépni, akkor próbáld ki egyből a bársony kiadású változatokat!

Ár: 90 € - itt!

Áprilisi shoppinglista: 10 kihagyhatatlan vétel a hónapra

Segítünk kicsit eligazodni a tavaszi választék között és megmutatjuk, hogy áprilisban mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!