Galéria
Forrás: Mindig fontos kellő figyelmet szentelni a nyakkivágásoknak. A kerek vagy csónak alakú szabások tökéletesen passzolnak a rövid nyakláncokhoz, míg a V-kivágáshoz a hosszabb ékszerek illenek. Pánt nélküli felsők esetén érdemes lehet egy, a nyak vonalát tökéletesen körülölelő chokert választanod, a garbókat pedig a hosszú láncok varázsolják még stílusosabbá.
Forrás: Továbbá a teltebb dekoltázs mellé nem éppen a legjobb választás egy hosszú és sűrűn ékesített darab, ez esetben ugyanis inkább a rövidebb, egyszerűbb nyakláncok jöhetnek szóba.

A karcsúbb összkép érdekében mindenképpen egy V-kivágású vagy egy kerek nyakrésszel ellátott felsőt válassz. A lényeg az, hogy a nyaklánc ne essen a melleid közé, mert pont arra a pontra vonzza a figyelmet, amit lehet, hogy te nem szívesen tennél reflektorfénybe, illetve a szettből jövő harmónián is könnyen boríthat egy félig rejtve maradt darab.
Forrás: Minden arcformának megvannak a maga különleges tulajdonságai, amiket különféle fülbevalókkal tehetünk még hangsúlyosabbá. 

Hailey Bieber esetében ez a méretes karika nem éppen a legjobb választás, mert pont ott erősítenek rá a vonásaira, ahol nem szeretné.
Forrás: A modell szögletes arcformájához ugyanis jobban illenek az aprócska gyöngyök és kövek, ezek ugyanis lágyítják az összképet.

Továbbá az ovális formájú archoz a csepp alakú fülbevaló a jó választás, a kerek arcot a hosszú, illetve a bojtokkal ellátott ékszerek tudják optikailag nyújtani, a nagy kövekkel díszített fülbevalók pedig tökéletes működnek a szív alakú arccal. A gyémánt alakú arc esetén pedig az alul kis részletekkel megtoldott, finom, lágy ívű fülbevalók a legtökéletesebbek.
Forrás: A mostanság divatos baseball sapkák például nemcsak a sportos darabok, de az elegáns ötletek között is kimondottan otthonosan boldogulnak, így neked se okoz majd túl sok gondot az, hogy elkezd őket is belevonni azokba a napokba, amikor viszonylag gyorsan, nagyobb erőfeszítés nélkül szeretnél csak szimplán jól kinézni.
Forrás: Egyáltalán nem korfüggő az, hogy hány lyukat szúratsz a füledbe. Ugyanis mindig vagány összhatást tud adni, ha minél több fülbevalót vonsz be egy-egy eseménybe.

Sőt, akár kipróbálhatod az aszimmetrikus szimmetriát, ami azt jelenti, hogy némelyik fülbevalót párban veszed fel, míg némelyiket pedig nem. És ez a kis instant káosz képes megadni a megjelenésed elsőre láthatatlan, mégis izgalmas fűszerét.
Forrás: Az ékszerekkel bizony olyan könnyű hibázni, hogy akár képesek évekkel is megdobni a valódi korodat.

Ebből kifolyólag például a legjobb, ha elkerüld a nehéz, túldíszes fülbevalókat.
Forrás: A minimalista fülbevalók és a karikák hosszútávon sokkal biztosabb választásnak bizonyulnak.
Forrás: És ha már itt tartunk! A méretes, nagy kézitáskákat sem éri meg olyan sűrűn előkapni, ugyanis összkép tekintetében unalmasnak hatnak. A kisebb táskák között érdemes szemezgetni, mert ezek fiatalos megjelenést kölcsönöznek a megjelenésednek.

Továbbá a cipőválasztás terén is megéri kicsit merészebbnek lenni, és esélyt adni a platform mellett, a sportos és kényelmesen komfortos daraboknak is.
Forrás: A napszemüveg egy olyan kiegészítő, ami könnyen kombinálható a ruhatárunkkal, ám érdemes azért észben tartani az összhatás körül uralkodó színvilágot.

Azaz Elle Fanninghez hasonlóan akármikor kombinálhatod őket ugyanolyan árnyalatú ruhával vagy blúzzal, legyen szó bármilyen színről is. Csak merj egy kicsit sodródni a trendpalettával és meglátod, hogy nagyon izgalmas szettek születhetnek.
Forrás: A tornacipők képesek pillanatok alatt üdévé és fiatalossá varázsolni a megjelenésedet, de azért még ebben az esetben is vannak olyan hibák, amiket érdemes elkerülni.

A monokróm összeállítások esetén figyelni kell a cipő színére is, arról nem beszélve, hogy nem minden alkalom és textúra bírja el a sportosabb darabokat, és hát kár szépíteni: nem is mindegyikhez illik annyira.
Forrás: Egyébként érdemes a laza lábbelik választékával játszani, ha szeretnéd egy kicsit színesebbé tenné az öltözékedet.

És mielőtt elfelejtenénk! A fehér tornacipő az örök kivétel minden szabály alól, az ugyanis tényleg mindenhez passzol.
Forrás: Vannak olyan szabások, amik egyszerűen nem igénylik az övek támogató szorítását, ilyen például a mostanság igencsak felkapott csípő fazon is, ami köszöni nagyon jól megvan övek nélkül is, és nem mellesleg tényleg tökéletesen is boldogul önmagában.
Forrás: Az öv valójában akkor jó választás, ha magas derekú vagy egyenes szárú farmert viselsz, mivel az öv segít kiemelni a nőies idomokat. Bő farmer esetében az öv körbefogja a derekat, ezzel kicsit harmóniába teszi a megjelenést. Továbbá a minimalista szettekben az öv nagyon jó kiegészítő lehet, hiszen plusz izgalmat visz a dolgokba.

8 apró öltözködési anomália, amire érdemes jobban figyelni

Bármilyen meglepő, egy gondosan összerakott megjelenést is könnyen elronthat egy rosszul megválasztott apróság!