Galéria
Forrás:

Dwayne Johnson igazi akciósztár, de imádja magát vígjátékokban is megmutatni. A színészről testfelépítése alapján senki nem gondolná, mennyire családcentrikus és megbízható, imád „csupa lányos” apuka lenni.


Forrás:

Sandra Bullock még soha senkit nem hagyott cserben, talán éppen ez az oka annak, hogy mások gyakran kihasználták. Rendkívül empatikus és céltudatos színésznő.


Forrás:

Michael J. Fox nagyon fiatal volt, amikor kiderült, Parkinson-kórral küzd, ez azonban nem gátolta abban, hogy teljes életet élje feleségével és gyerekeikkel. Szavahihető, kisámítható, kedves személyiség.


Forrás:

Julie Andrews bár nagyon csinos, soha nem szépségével vívta ki maga körül a tiszteletet, hanem tehetségével, eszével, megbízhatóságával és őszinteségével.


Forrás:

Patrick Stewart-ról az arcvonásai miatt sokan azt gondolhatják, hogy esetleg „sunyi” vagy megbízhatatlan, pedig éppen az ellenkezője igaz. Minden beszámoló szerint rendkívül őszinte típus.


Forrás:

Az akciófilmek sztárja, Denzel Washington nagy barna szemei miatt le sem tagadhatná, hogy a kemény férfi testben bizony rendkívül érző szív dobog. A színész családcentrikus, megbízható és őszinte.


Forrás:

Tom Hanks híres arról, mennyire kedves és jó fej mindenkivel, akivel találkozik. A magánéletben is az, nagyon szereti a családját.


Forrás:

Hugh Jackman lett a bronzérmes, a sztár elképesztően családcentrikus, megbízható és őszinte, imádja a nála jóval idősebb feleségét és két örökbefogadott gyermeküket.


Forrás:

Morgan Freeman szava aranyat ér, ami most ezüstéremhez juttatta. Okos, céltudatos, megbízható, minden kollégája számíthat rá a közös munka során.


Forrás:

Nem nagy meglepetés, hogy a TOP 10-es lista aranyérmese a zseniális és híresen cuki Keanu Reeves lett, aki imádja a rajongóit, sokat adakozik, mindenhova szeretetet, pozitív hozzáállást visz magával.


A világ legőszintébb és legmegbízhatóbb sztárjai - TOP 10

Ezek a sztárok már sokszor bebizonyították a világnak, szeretteiknek és rajongóiknak, hogy megbízhatóak és őszinték.