Galéria
Forrás:

„Ryan Gosling fizette a parkolásomat pár éve, ugyanott álltunk meg. Egy pillanat alatt kezdtünk el beszélgetni, állati jó fej volt. Pont olyan kedves, mint amilyennek tűnik!” – számolt be egy fan.


Forrás:

„Néhány éve egy bárban futottunk össze Mila Kunis-szal, a haverom szerette volna meghívni egy italra. Nagyon kedvesen és stílusosan utasította el, ezután még vagy félórát dumált velünk. Nagyon édes nő” – írta egy felhasználó.


Forrás:

„Egy barátom esküvőjén voltunk, éppen a csoportképek készültek a szálloda halljában, amikor egy férfi odakiabálta, hogy rajta lehet-e a képeken. Mindenki síkideg volt, míg rá nem jöttünk, hogy Tom Hanks az!” – írta egy rajongó.


Forrás:

„Két évvel ezelőtt George Clooney éppen a mi egyetemünkön forgatta az új filmjét és eszméletlenül barátságos volt velünk, hallgatókkal. Még a tavaszi szünetet megelőző hatalmas bulin, a Green Beer Day-en is részt vett, eljött velünk kajálni egy helyi étterembe hajnali négykor!” – írta névtelenül egy egyetemista.


Forrás:

„Egy koncert után leülhettem Lady Gaga mellé, hogy csináljunk pár fotót, agyondicsértem, mennyire jó volt a show-ja, de közben eszméletlenül zavarban voltam. Azt gondoltam, tuti elege van belőlem, ezért gyorsan felálltam. Ekkor megfogta a karom és azt mondta, üljek vissza és beszélgessünk még. Annyira aranyos volt!” – mesélte az énekesnő egyik rajongója.


Forrás:

„Akkor találkoztam Kristen Wiiggel, amikor egy nagykereskedésben dolgoztam, a szüleivel jött be. Mivel nem mertem hozzászólni, az apukájának mondtam egy bókot arról, milyen csodás lánya van. Erre ő felkapta a fejét és azt mondta: »hoppá, egy rajongó!«. Ezután odajött hozzám, a kezét nyújtotta és kedvesen bemutatkozott. Imádtam!” – írta egy fan.


6 sztár, aki elképesztően kedves volt a rajongójával

Ezek a sztárok elképesztően kedvesek voltak, amikor rajongóikkal találkoztak. Olvasd el a beszámolókat!