Galéria
Forrás: A márka 2019 óta hihetetlen tempóra kapcsolt, és jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy ezen sikerszéria lángja nem idén fog kihunyni. A hozzáértő szakmai szemek szerint a New Balance 1906R típusú darabja lesz az, ami erősen meghatározza majd a trendeket 2023-ban.
Forrás: Ez a fazon 1949 óta létezik, és egykoron futballcipőként debütált. A tervek szerint a cég idén kiad egy kollaborációt a JJJJounddal, ami várhatóan akkorát szól majd, hogy azt sold out mércével mérhető majd.
Forrás: A divatszakma gyorsan rájött arra, hogy a újrahasznosítás hozadékaként megvalósított ötletek annyira sikeresek, hogy egyszerűen letaszíthatatlanok a vásárlási listákról. Így hát többek között az Allbirds és a Veja mellett még számos olyan vállalkozás létezik, amelyek kizárólag a fenntarthatóságra összpontosítanak, köztük a Holo és a Blueview. Illetve az Unless Collective, amelyet az Adidas egykori vezetője alapított, és a közelmúltban piacra dobta Degenerate névre keresztelt cipőjét.
Forrás: Ezt a trendet a Z generáció és a TikTok hozta vissza, és a tavalyi sikerélmény után még mindig köztünk marad majd, a maga kissé vaskosabb sporcipőivel és nem éppen esztétikusabb megoldásaival. Ám az összképet nézve mégis csak azt tudjuk mondani, hogy tényleg kihagyhatatlanok!
Forrás: A terepfutócipőiről elhíresült Hoka One One Clifton szériájának nagy jövőt jósolnak street wear fronton, ahogy a Salomon XT-6-ban is kellő potenciált látnak a sikerhez, illetve az Asics Gel-Kayano csillagzata is ígéretes együttállást mutat.
Forrás: Az Air Jordan 1 cipőihez erősen hasonló vonal az elmúlt években aktívan tartotta magát a trendek között, de az előrejelzések szerint idén sajnos már kevesebb reflektorfényt kap majd.
Forrás: A bostoni székhelyű vállalatot minden bizonnyal nem nagyon üti szíven az, hogy mostanság a figyelem kicsit elterelődik majd ezen kényelmes darabjukról.
Forrás: A cipőket az Adidas számára tervező Kanye Westet a nyilvános viszályok és megannyi antiszemita megnyilatkozások után 2022 októberben menesztette az sportszermárka. A balhé után pedig úgy tűnik, hogy már az emberek sem akarják a rapper futurikus küllemű cipőit hordani, ami valahol teljesen érthető.

6 sportcipő, ami marad és 3, ami megy 2023-ban

A sportcipők már olyan régóta képezik a trendek stabil és kényelmes részét, hogy ideje felmérni a 2023-as trendek változásait!