Galéria
Forrás: A néhai Kurt Cobain lánya 2022 februárjában, az Instagramon tette hivatalossá kapcsolatát Tony Hawk fiával.
Forrás: Lehet már el is felejtetted, pedig bizony valaha ők is együtt voltak! Billy Ray Cyrus lánya 2014-ben kezdett randevúzni Arnold Schwarzenegger fiával, épp miután külön váltak az útjai Liam Hemsworth-szel, de egy évvel később szakítottak egymással, majd ismét Liam oldalán kereste a boldogságot.
Forrás: A többek közt a Bad Boys filmekkel és a Gagyi mamival ismertté vált Martin Lawrence 27 éves lánya, Jasmin 2021 júniusa óta alkot egy párt Eddie Murphy fiával, Erickel.
Forrás: Andie MacDowell lánya, Rainey Qualley és Bill Pullman színész szintúgy színész fia, Lewis Pullman a Top Gun: Maverick 2022 májusi premierjén debütált a vörös szőnyegen.
Forrás: Lily, a világhírű énekes, Phil Collins lánya, 2021 szeptemberében ment hozzá Mary Steenburgen színésznő és Malcolm McDowell színész fiához.
Forrás: Az Oscar-, Golden Globe-, és Grammy-díjas énekes, DJ és zenei producer Mark Ronson még kisgyerek volt, amikor édesanyja összeházasodott a Foreigner együttes gitárosával, Mick Jones-szal, aki így Mark mostohaapja lett. A zenész 2021-ben vette feleségül Meryl Streep lányát, Gracet és most várják első közös gyermeküket.
Forrás: Bár ők unokák mégis úgy gondoljuk, hogy helyük van a listában! A két világhírű színész, Gregory Peck és Sean Connery talán sose gondolta volna, hogy egy szép napon unokáik egymásba szeretnek. Pedig így lett és 2021 óta együtt vannak!

Sztárcsemeték, akik más híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!