Galéria
Forrás: Ki emlékszik Hiddleswiftre? Swift és Hiddleston 2016 nyarán voltak egy pár. Mindenki imádta őket együtt, Tom pedig a családjának is bemutatta az énekesnőt. Ám, Taylor valamiért sürgősen meggondolta magát és minden ok nélkül faképnél hagyta a színészt. Egyesek szerint a nagy médiafigyelem miatt dobták egymást.
Forrás:

A modell és az énekes kapcsolata gyorsan jött, de gyorsan ment. Mindössze pár hónapig randiztak egymással, a rosszmájúak szerint Gigi Zayn Malik miatt dobta a jóképű zenészt, aki még egy számban is megírta, hogy megcsalta a szerelme. 


Forrás: Az énekes és a celebnő 2016 nyarán estek szerelembe. Pár hétig találkoztak egymással, végül (ahogy mindig) Selena szólt közbe. Justin volt szerelme kedvéért egyből dobta Sofiát, akivel szerencsére baráti maradt a viszonya. Szakításuk után egy forrás a következő nyilatkozta: "Soha nem voltak hivatalosan együtt, inkább csak szórakoztak."
Forrás:

Az ő esetükben inkább napokról beszélhetünk, semmint hetekről. Legalábbis kapcsolatuk nyilvánosságra kerülése után szinte egyből szakítottak.

Egy interjújában Cuoco elárulta, hogy a 10 napos románc a paparazzik intenzív figyelmének volt köszönhető. "Senki sem követett, amíg nem találkoztam Supermannel" - mondta Cuoco. "Húsz éve dolgozom ebben a szakmában, és egész életemben bárhová mehettem, bármit megcsinálhattam. Egyetlen paparazzi fotó sem volt rólam egészen hónapokkal ezelőttig."


Forrás: Mielőtt összejött volna a férjével, Ryan Reynolds-szal, volt egy rövid románca Leonardo DiCaprióval, aki érdekes módon hosszú idő után adott esélyt egy NEM szupermodellnek. Sokan reménykedtek benne, hogy együtt maradnak, de Leo gyorsan lecserélte egy fiatalabb szépségre.
Forrás:

2017 nyarán Disick és Thorne a semmiből összejött, a pletykalapok pedig egyből elkezdtek cikkezni az újdonsült párról. Ám a kapcsolat ennél jóval rövidebbre sikerült, ugyanis pár hét leforgása alatt szakítottak. Sőt Bella le is tagadta, hogy valaha köze volt a férfihoz. Disick pedig összejött Sofia Richie-vel.


Sztárpárok, akiknek tiszavirág életű kapcsolata egy egész világot kiábrándított

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!