Galéria
Forrás: Mr. Gere Jodie Foster oldalán látható ebben az alkotásban, amelyben kezdetben egy erőszakos férjet alakít, akit aztán a polgárháborúban eltöltött idő teljesen megváltoztat.
Forrás: A haditengerészetnél a repülőtiszti iskolát végző Zack Mayo-t alakító Richard Gere-ért egykoron már csak az egyenruha miatt is nők millió olvadtak a mozikban.
Forrás: Ezt a klasszikus darabot, hogy is hagyhatnánk ki a listáról?!
Forrás: Na meg persze ezt sem felejtettük el!
Forrás: Ha még nem láttad Jennifer Lopez és Richard Gere párosát ebben a tánccal és zenével teli alkotásban, akkor itt az ideje!
Forrás: A dzsaipuri szállodában játszódó helyes kis történet egykoron elismerő kritikákat kapott. Mondjuk a sármos színész mellett olyan ismert nevek tűnnek fel, mint Dev Patel, Judi Dench, Bill Nighy vagy Maggie Smith.
Forrás: Hogyan képes egy hurrikán összehozni két kissé megtört, kósza lelket egy óceánparti szállóban? Ha érdekel a válasz, akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a filmet!
Forrás: A színészt méltató cikkek valamiért mindig elfeledkeznek ezen filmjéről, aminek témáját azóta bár számos filmben láthattuk már, mégis szép néhanapján megnézni ezt a több mint két évtizedes alkotást.
Forrás: A csinos pszichiáternő és páciensének érzelmekkel teli története is megér egy esti programot.
Forrás: A múlt század tízes éveinek közepén játszódó történetet a filmcsillag első nagy sikerei közt tartják számon.

Richard Gere 10 legjobb romantikus filmje

Richard Gere tagadhatatlanul hosszú ideje nagyon jól tud játszani az érzelmek hangszerén.