Galéria
Forrás: Emma Watsont tényleg senkinek sem kell bemutatni, még csak kislány volt, amikor megkapta a Harry Potter-filmekben a női főszereplő, Hermione Granger szerepét. A sztár azóta bizony felnőtt, ma már egy öntudatos és bátor nő, akinek a stílusa egyre kiforrottabb és egyértelműbb.
Forrás: Scarlett Johansson mindössze hétéves volt, amikor elhatározta, színésznő szeretne lenni, ebben pedig a családja is támogatta, így elkezdett reklámokban szerepelni. Hollywood gyorsan felfigyelt rá, ennek köszönhető, hogy ő ma a világ egyik leghíresebb és legszexisebb színésznője, a képregényfilmek Fekete Özvegye.
Forrás: Kirsten Dunst eredetileg gyerekmodell volt, majd felfigyeltek rá, így olyan klasszikusokban szerepelhetett már kislányként, mint a Jumanji vagy az Interjú a vámpírral. A most 40 éves színésznő ma már kétgyermekes édesanya, a stílusa is ennek hatására változhatott olyan sokat az elmúlt években.
Forrás: Dakota Johnson Melanie Griffith és Don Johnson lányaként látta meg a napvilágot, mostohaapja nem más, mint Antonio Banderas. Ennyi színész között nem csoda, hogy ő is az lett, mindössze 10 évesen debütált anyukája oldalán a Tűzforró Alabama című filmben. Igazán nagy sztár akkor lett, amikor megkapta a főszerepet a szuperszexi és erotikus A szürke ötven árnyalata-filmsorozatban.
Forrás: Mary-Kate és Ashley Olsen már nagyon pici koruktól kezdve színészkedtek, ők alakították felváltva a Bír-lakban a kis Michelle-t. Később rengeteg közös filmjük készült, a kétezres évek közepén igazi tiniikonok, szupersztárok voltak. Ma már érett, kifinomult nők, üzletasszonyok, akik nem csípik annyira a felhajtást maguk körül.

5 egykori gyerekszínész, akiből stíluskirálynő lett

Ezek a csodálatos színésznők a szemünk láttára nőttek fel, nézd meg képeken az átváltozásukat kislányból dívává!