Galéria
Forrás: A Pound egy 1970-es amerikai vígjáték, amelyet Robert Downey Sr. rendezett és írt. Robert Downey Jr. tehát igencsak fiatalon kezdett színészkedni, méghozzá apja filmjeiben, amelyekkel korán nagy elismeréseket zsebelhetett be.
Forrás: Ryan 14 évesen kezdte színészi pályafutását, miután szerepelt a Tizenöt (Kanadában Hillside néven ismert) kanadai tini drámasorozatban. A TV műsor egy hagyományos szappanopera volt, de a tinédzserekre és a tinédzserek komoly problémáira összpontosított.
Forrás: Az első évadban Dwayne Johnson egy Rocky Johnson nevű birkózót alakított a „The Wrestling Show” című epizódban. Bár sokan nem emlékeznének már rá, mégis nagyszerűen hozta a karaktert.
Forrás: Tom Holland 16 évesen alakította Lucast a Lehetetlen című filmben. A film erőteljes és igazán nyers dráma, amely egy család történetét meséli el, akiket a 2004-es thaiföldi szökőár tragédiája ért utol. Akkor még a színész sem tudta, hogy ez igencsak nagy ugródeszka lesz számára, hiszen ma már a Pókember-filmek nagy sztárja és Zendaya szerelme.
Forrás: Jake szülei igen érdekes felfogású emberek voltak, ugyanis azt akarták, hogy tapasztalatot szerezzen a tehetséges színész, így a meghallgatásokra elengedték, de filmekben nem szerepelhetett. Pontosabban 10 éves koráig, ugyanis ott kivételt tettek, mégpedig Billy Crystal miatt, akinek a fiát alakíthatta az Irány Coloradóban!
Forrás: Ki gondolná, hogy a szépséges színésznő, aki olyan filmek sztárja, mint a Fekete hattyú, a Barátság extrákkal vagy a nemrég bemutatott A szerencse lánya című film egykoron kisebb epizódszerepekkel kezdte. Az első meghatározó, ám feledésbe merült szerepe a Hetedik mennyországban volt.
Forrás: Emma Stone vendégszerepelt a Lucky Louie egyik epizódjában, mint bébiszitter, akit magával ragadott Louie nevelési stílusa. A műsort egy évad után törölték a durva humora miatt. Emmának azonban kétség kívül sok sikert hozott.

Ryan Reynoldstól Tom Hollandig: 7 film, amikor még nem tudtuk, hogy filmcsillagok fognak születni

A gyerekszínészek karrierútjai között jó pár olyan is akad, ami egy kis szünet is képes volt sikerre éledni.