Galéria
Forrás:

Ebben a mindössze hétperces edzésvideóban olyan gyakorlatok szerepelnek, amit egy matracon ülve vagy fekve a földön végezhetsz el.


Forrás:

Nincs kiegészítő eszköz, nincs ugrálás, nincs felállás, csak te és a párnáid, valamint tíz különböző gyakorlat, amelyek mindegyikét kereken 60 másodpercig szükséges végezned.


Forrás:

Csak 12 percet „kell” rászánnod az életedből erre a kellemes, pihentető, mégis szuperül átmozgató miniedzésre, amely jót tesz a gerincednek, a csípődnek és a tüdődnek.


Forrás:

Semmi kedved edzőterembe rohangálni, de jól esne egy kis mozgás? Mindezt úgy, hogy lehetőleg ne nagyon kelljen azért mégse megmozdulni? Persze, viccesen hangzik, de van ilyen lehetőség! próbáld ki ezt a tízperces lábemelgetős, fenékformálós, csípőlazítós szösszenetet!


Forrás:

Ha olyan típus vagy, aki takarítás közben is zenére bulizik otthon, akkor ez a miniedzés NAGYON neked való! Mozgasd át egy kicsit az izmaidat mindenféle kellemes táncmozdulattal úgy, hogy az egész még negyedórát sem vesz el a napodból.


Forrás:

A videón látható Dayana Wang híres arról, hogy nagyon kreatív, amikor edzéseket talál ki, több olyan videója is van, ami azt mutatja be, hogyan sportolhatsz az ágyban fekve.


Forrás:

Ha olyan munkát végzel, ami miatt sokat ülsz ugyanabban a pózban, mindenképpen próbáld ki Coach Kim széken végezhető 20 perces gerinctréningjét, amely során átmozgathatod a hátizmaidat, kilazíthatod a derekadat, a nyakadat, erősítheted a karjaidat.


7 szuper miniedzés lusta csajoknak

Imádsz lustálkodni és nehezen veszed rá magad a mozgásra? Vagy épp semmi időd rá? Mindegy, melyik típusba tartozol, megtaláltuk a problémádra a megoldást!