Galéria
Forrás: Kosként legnehezebben a szomorúságot fejezed ki. Ezért inkább úgy teszel, mintha rendíthetetlen lennél, minden leperegne rólad és nem zavarna semmi.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni a haragodat. Nem akarod, hogy más rosszul érezze magát, még akkor sem, ha az őrületbe kerget, ezért sokszor inkább magadban őrlődsz, és megtartod magadnak véleményedet.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni a boldogságodat. Sajnos valószínűleg olyan sok kellemetlen érzést tapasztaltál már, hogy a pozitív érzelmek elbizonytalanítanak. Bármennyire is szeretnéd megélni őket, aggódsz, hogy nem lesznek tartósak.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni a dühödet és éppen ezért nehezen is állsz ki magadért. Ha valaki bánt, természetesen dühös vagy, mégis inkább leplezed, ahelyett, hogy belemennél egy vitába és megvédenéd magad. 
Forrás: Az Oroszlán nehezen tudja kifejezni a félelmeit. Úgy teszel, mintha semmi sem rázna meg. Úgy teszel, mintha magabiztos lennél, még akkor is, ha teljesen meg vagy rémülve.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni, ha magányosnak érzed magad. Úgy teszel, mintha nem lenne szükséged senkire, mintha tökéletesen jól lennél egyedül. De mélyen legbelül érzed a magány nehéz terhét.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni, ha kényelmetlenül érzed magad. Nem akarsz másokat kellemetlen helyzetbe hozni, ezért úgy teszel, mintha minden rendben lenne, még akkor is, ha belül szorong és legszívesebben menekülnél.
Forrás: Nehezen mutatod ki, ha szerelmes vagy. Állandóan viccelődsz a szerelemmel. A komoly érzelmeket nehezen tudod feldolgozni és megélni.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni, ha izgatott vagy valami miatt. Nem akarsz semmit sem elkiabálni, félsz, hogy végül a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezted. Ezért inkább nem is leszel izgatott, csak sodródsz az árral. 
Forrás: Nehezen tudod kifejezni a féltékenységet. Nem akarod beismerni, hogy annyira fontos neked valaki, hogy féltékeny vagy rá. Úgy teszel, mintha nem lenne szükséged senkire.
Forrás: Nehezen tudod kifejezni, ha vonzalmat érzel valaki iránt. Rejtegeted az érzéseidet - gyakran még magad előtt is.
Forrás: Túl szerény vagy, nagyon nehezen tudod kifejezni, amikor büszke vagy valamire. Soha nem dicsekszel az eredményeiddel és mindazzal, amit elértél.

Csillagjegyed elárulja, melyik érzelmet a legnehezebb kifejezni számodra

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed is befolyással lehet arra, mennyire vagy jó alvó? Ha nem, érdemes elolvasnod, mi az asztrológus véleménye!