Galéria
Forrás: Farmerral, szoknyával, sőt, ami azt illeti, harisnyával is nagyon jól tud együttműködni ez az elegáns, mégis a sarokméreteit elnézve kényelmes darab.

Plusz tipp: Mivel idén a kitten heel ismét visszatér, így akár ezen centimagasságokban is kereshetsz magadnak gardróbfrissítő ötleteket.
Forrás: Ár: 9.295 Ft - itt!
Forrás: A letisztultság minden szezonban gyönyörködtet, ám ettől függetlenül a tavaszi hónapokban megéri egy kicsit a színek felé is fordulni és olyan kényelmes lábbeliket választani, amikben visszaköszönnek a szivárvány mesés árnyalatai.
Forrás: Ár: 39.990 Ft - itt!
Forrás: Tény és való, hogy semmi gond nincs a combcsizmákkal, de a jobb idő beköszöntével neked is komfortosabb lehet egy rövidebb változott, ami ruhák és szoknyák mellett is izgalmasan mutat, mert bár már nagyon várjuk a meleg napokat, a tavaszi időszakhoz azért még sokszor hozzátartoznak a csizmák.

Az már csak rajtad múlik, hogy a teljesen lapos kiadásban, esetleg magasított talprésszel, vagy pár centi plusszal megtoldva választod ki új kedvencedet. És természetesen a cowboy csizmák is bőven beleférnek ebbe a keretbe, így ha tanácstalan lennél, akkor ez egy jó kiindulópont lehet a témában.
Forrás: Akciós ár: 55.990 Ft - itt!

3 cipőtrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

Az már biztos, hogy a cipőtrendek sem fognak csalódást okozni az elkövetkezendő időszakban!