Galéria
Forrás: A sportoló és a Jurassic Park színésze 2011-ben találkoztak először, 2014 júliusában jelentették be eljegyzésüket, majd 2014. november 8-án összeházasodtak a híres Los Angeles-i Chateau Marmont szállodában. Egy interjúban Goldblum azt nyilatkozta, hogy fiatal felesége mellett találta meg azt, amit mindig keresett: a nyugalmat és a boldogságot.
Forrás: Mel Gibson és Rosalind Ross 2015 óta élnek kapcsolatban, és van egy közös gyermekük is. A köztük lévő jelentős korkülönbség miatt a házaspárt sokan kritizálták az évek során. Gibson azonban egy interjúban kijelentette: „Az életkor a kapcsolatok tekintetében csak egy szám. Felnőtt nő, akivel remekül kiegészítjük egymást.”
Forrás: A színész és a szépséges modell 2018-ban kötötte össze hivatalosan az életét, akik azóta is a legnagyobb boldogságban és harmóniában élnek együtt, pedig sokan nézték le őket, hogy 31 év van köztük. Szerelmük azóta csak még erősebb lett és egy közös kislányuk is született, aki az Amazonie nevet kapta.
Forrás: Steven Tyler és Aimee Preston között majdnem 40 év van, ám a kapcsolatuk kiállt minden próbát. Preston kezdetben Tyler személyi asszisztenseként dolgozott, 2016-ban viszont szerelemmé alakult a kapcsolatuk. Sokak szerint kicsit sem egészséges, hogy Steven egy 40 évvel fiatalabb nővel él együtt, ám őket senki és semmi nem érdekli. Mindössze csak boldogok akarnak lenni.
Forrás: A színész Japánban ismerkedett meg ötödik feleségével, Riko Shibatával, és 2020 januárjában hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. Nicolas Cage egy videohíváson keresztül kérte meg Shibata kezét, az eljegyzési gyűrűt pedig FedEx-en keresztül küldte el neki. 2021. február 16-án házasodtak össze Las Vegasban. 2022 szeptemberében született meg lányukat, August Francescát. Sokan tartják őket furcsa párnak, mégis most először lehet igazán boldognak látni a színészt.
Forrás: 2009-ben Sam Taylor-Johnson és Aaron Taylor-Johnson bejelentették eljegyzésüket, annak ellenére, hogy 23 év korkülönbség van köztük. A Nowhere Boy című filmen dolgoztak először, ahol Sam volt a rendező. A Men’s Health 2014-ben adott interjújában Aaron a korkülönbségről is beszélt: „Olyan fiatal, gyönyörű lélek, akit mindennél jobban szeretek.” Sokan hitték azt, hogy végül nem tartanak ki egymás mellett, de az idő őket igazolta. Azóta két közös gyerekük is született.

Nem nagy, hanem óriási korkülönbség - 6 furcsa és híres pár, akit ez egy kicsit sem zavar

Rupert Murdoch a friss bejelentése szerint 92 évesen ismét házasodik. De kicsoda Ann Lesley Smith, azaz a nő, aki elcsavarta a fejét?