Galéria
Forrás: Sportos és elegánsan környezetben is működik, pont ezért imádják annyira sokan. Ez az egyszerű darab tényleg bármilyen stíluskörnyezetben feltalálja magát, így ne félj néha elrugaszkodni a párosításoktól, mert meglátod, hogy ez a fekete alap nagyon jól követi majd az ötleteid fonalát. Egy dologra azonban nagyon figyelj: olyan darabot válassz, ami jó minőségű és felvéve sem látszik át. Egy kicsit sem! Egy magas derekú fazon pár aprócska részlettel megbolondítva még több kifinomult csavart képes belevinni ebben a divatirányzatba.
Forrás: Ár: 6.395 Ft - itt!
Forrás: Ár: 6.490 Ft - itt!
Forrás: A leggingseknek nem feltétlenül kell szigorúan követnie a test vonalát! A trapéz szárak jó ideje megvetették magukat a farmerek között, így nem meglepő, hogy most ezen szuperszűk darabok társaságában tűntek fel, és úgy jósolják, hogy tartós sikereket érnek majd el.
Forrás: Ár: 4.495 Ft - itt!
Forrás: 2 darabos csomag
Ár: 9.990 Ft - itt!
Forrás: Ez a textúra egyedül a nyári időszakban nem játszik, így nem is kérdés, hogy megéri-e befektetni ebbe a stíluselembe. A műbőr leggingsekben pont az a jó, hogy van bennük egy olyan fajta magával ragadó elegancia, ami képes új szintre emelni az összképet.
Forrás: Ár: 7.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: 7.890 Ft - itt!

3 leggings, ami kiemelt szerepet kap 2023-ban

Még hogy a leggingsek unalmasak? Ugyan!