Galéria
Forrás:

Természetesen nem minden ember kutyabarát, akad, aki allergiás rájuk, míg mást egyszerűen zavar a szőrhullás vagy a körmük kopogása. Ha akad ilyen kolléga, célszerű valamilyen kompromisszumra jutni vele, mindenki szeretne olyan környezetben dolgozni, ami a számára ideális.


Forrás:

„Nincs olyan kolléga, akit zavar a kutya. Persze a kutyabaráttá nyilvánítás előtt a vezetőség minden kolléga véleményét kikérte a dologról. Ha olyan érkezne hozzánk, akit esetleg zavar, biztosan ki tudnánk találni valamilyen kompromisszumot” – mesélte erről Viktória.


Forrás:

Tudományos tény, amit a pszichológusok is gyakran emlegetnek, hogy egy kutya jelenléte nem csupán a gazdiban, hanem minden mellette jelenlévő emberben oldja a feszültséget, csökkenti a stresszt, a szorongást. Nem sokkal jobb így dolgozni?


Forrás:

„Egy-egy szürke, esős munkanapon, amikor mindenki egy kicsit kedvetlen és levert, nincs jobb dolog, mint megsimogatni egy hálás, puha, szőrős, szeretetreméltó kis lényt. Úgy vettük észre, hogy általa motiváltabbak, energikusabbak és kreatívabbak leszünk az ilyen napokon is!” – tette hozzá Viktória.


Tudj meg mindent a kutyabarát irodákról!

Ha van kutyád és nyolcórás irodai munkád is, ez a cikk neked szól!