Galéria
Forrás:

Elizabeth Taylor Hollywood aranykorának talán legismertebb színésznője volt. A többszörös Oscar és Golden Globe díjas Taylor különleges szépségével és tehetségével bűvölte el a nagyközönséget. A színésznő unokája Quinn Tivey jó géneket örökölt a nagymamájától. Quinn maga is színészi pályára lépett, olyan filmekben szerepelt, mint a Számos pasas vagy a Vállalati csalódások.


Forrás:

A Douglas család tagjai generációk óta dolgoznak a szórakoztatóiparban. Kirk Douglas a Spartacus és a Jekyll és Hyde filmek miatt vált világhírűvé, fia Michael Douglas pedig szintén elismert színésszé vált. Michael első házasságából született fia, Cameron is színészként és modellként dolgozik. 


Forrás: Sarah Sutherland Kiefer Sutherland és Camelia Kath közös lánya. Sarah folytatta a családi hagyományt és ő is színészi pályára lépett. A színésznő főleg sorozatokban szerepelt, de játszott az Ártatlanság című thrillerben és a What They Had című drámában is.
Forrás: Marlon Brando 11 gyermek édesapja volt, így unokákban sem kellet szűkölködnie. A Keresztapát alakító színész a 20. század egyik legmeghatározóbb alakja volt és az unokái is a nyomdokaiba léptek. Shane és Michael Brando színészi karrierbe kezdtek, de nemsokára ott hagyták a szakmát. Tuki Brando  sikeres modell lett, sokak szerint még a nagyapjánál is sármosabb.
Forrás: A némafilm atyjaként is emlegetett Charlie Chaplin élete során négyszer házasodott és 12 gyereke született. James Thierrée cirkuszművész Chaplin unokája. A férfi ugyanolyan sokoldalú, mint a nagyapja, színészkedéssel, rendezéssel és tánccal is foglalkozik, egy színházművészettel foglalkozó céget is alapított.
Forrás: Anne Gwyne a 40-es évek kedvelt színésznője volt. Rengeteg horrorfilmben szerepelt, ő volt az egyik első „scream queen”, olyan színésznő, aki hangosan sikít, amikor meglát egy szörnyet. Chris Pine, aki az új Star Trek filmekkel vált ismertté az ő unokája.
Forrás: Albert Einstein nevét a világon mindenki ismeri. A német tudós a modern természettudományok meghatározó alakja, elméleteit a mai napig alkalmazzák. Einstein unokája Bernhard Caesar a nagyapja nyomdokaiba lépett, ő is fizikával foglalkozott később pedig mérnökként dolgozott az amerikai katonaságnál.

 


Forrás: A sztár-dinasztiákhoz hasonlóan a politikai életben is gyakori, hogy egy-egy család generációkon át foglalkozik a politikával. Nicholas Soames a brit Konzervatív Párt tagja, egy magán katonai cég igazgatója és az Egyesült Királyság egykori elnökének, Winston Churchillnek az unokája.

Hírességek tehetséges unokái

Még az is megeshet, hogy Jane Fonda unokája egy szép napon nagymamája nyomdokaiba lép majd.