Galéria
Forrás: Az oversize szabás háttérbe szorul, hogy újfent helyet adjon az 1990-es évek egyik népszerű divatirányzatának. Ez a szexi, test vonalaihoz szorosan és tökéletesen követő ruhafazon hosszú és rövid kiadásban is tökéletes.
Forrás: Ár: 16 996 Ft - itt!
Forrás: A TikTokon most nagyon hódít az #enteringmyvillainera hashtag, ami alatt a lányok amolyan gonosztevőként mutatkoznak be, hadat üzenve ezzel a jókislány imidzsnek. A Wednesday című sorozat óta ismét fénykorát élő gót stílushoz többek közt hozzátartoznak a csipkeszövetek, a csillogó anyagok és a budoár részletek, természetesen fekete színben.
Forrás: Ár: 31.990 Ft - itt!
Forrás: Ezek a romantikus kiadások az előttünk álló időszakban szemet gyönyörködtető mintákban, és szokatlan szabásokkal járnak majd a kegyeinkben. És bizony ez a hercegnős külcsín tornacipővel és motoros csizmával is működni fog majd
Forrás: Ár: ~ 57 ezer Ft - itt!
Forrás: A rózsaszín ruhák már az elmúlt szezonban is meghatározó szerepet töltöttek be a Barbiecore trend részeként. 2023-ban pedig végre a mozikba kerül a Greta Gerwig által rendezett, és oly régóta várt Barbie-film, aminek hatására a rózsaszín körüli felhajtás még nagyobb méreteket ölt majd. Legyen szó egyszerű, vagy akár kidolgozott részletekről, ez az árnyalat 2023-ban is könnyedséget és vidámságot sugároz majd.
Forrás: Ár: 9.295 Ft - itt!

4 ruhatrend, ami jön és 4, ami megy 2023 tavaszán

A tavaszi trendek között bizony akadnak olyanok, amik nem éppen férnének bele a minimalizmus témakörébe, és talán nem is baj!