Galéria
Forrás: Soha senki nem fogja elfelejteni a szuper dögös Honey Rydert, az 1962-ben készült James Bond-film, a Dr. No Bond-lányát. Az ikonikus fehér bikiniben annak idején a svájci színésznő, Ursula Andress vonult ki a tengerből.
Forrás: A szőke szépség, Shirley Eaton 1964-ben lett Bond-lány, ekkor kapott szerepet a Goldfingerben. Ő volt az aranyra festett lány, aki segített James Bondnak megzsarolni Goldfingert. Ezután nagyon beindult a karrierje, több, mint 40 filmben szerepelt 2001-ig.
Forrás: A fekete hajú Martine Beswick játszotta Paula Caplant az 1965-ös Tűzgolyó című James Bond-filmben. Érdekesség, hogy feltűnt az Oroszországból szeretettelben is, ebben Zorát alakította. A csinos színésznő ezután még sok filmet forgatott, majd a kilencvenes években visszavonult.
Forrás: A belevaló Honor Blackman szintén az 1964-es Goldfingerben Bond-lányoskodott, a gonosz Auric Goldfinger női pilótacsapatának vezetője volt. Honor soha nem hagyott fel a színészettel, idős asszonyként is szeretett dolgozni.
Forrás: Eunice Gayson két alkalommal is Bond-lány volt, szerepelt a már említett Dr. No-ban 1962-ben, majd feltűnt az 1963-as Oroszországból szeretettelben. Ő alakította Sylvia Trech-et. A csodaszép színésznő ezután is sok szerepet kapott, 1972-ben azonban kiszállt a filmiparból.

Akkor és most: így néznek ki ma az egykori Bond-lányok

Az immár Oscar-díjas Michelle Yeoh 35 évesen lett szupermenő Bond-lány, a rajongók a mai napig emlegetik!