Galéria
Forrás: Az utóbbi években színésznőként is egyre sikeresebb énekesnő Twitteren árulta el azt, hogy még mindig él a kuponok adta lehetőségekkel a szupermarketben, és ha úgy van, akkor szívesen alkudozik is egy-egy kiskereskedőnél.
Forrás: A világhírű énekes sem nagyon szórja a pénz, egy interjúban elfecsegte, hogy havonta átlagosan 1000 dollár költőpénzt ad magának, ami többnyire taxira megy el.
Forrás: A színésznő őszintén vallotta be azt, hogy évente körülbelül 50 ezer dollárnyi juttatást ad magának. Ezen döntés nemcsak a pénzmegtakarításról szól, hanem segít neki abban, hogy ne csússzon ki a lába alól a talaj, és így egészséges és hétköznapi kapcsolatot tudjon fenntartani másokkal. „Szerintem drága életet élni azt jelenti, hogy nem lehet olyan emberekkel lógni, akik nem ezt az életmódot élik” - nyilatkozta, majd hozzátette azt, hogy a legjobb emlékei olyan helyekhez köthetők, amik kicsit sem felvágósak.
Forrás: A színésznő egyszer egy tévéinterjú során mesélt arról, hogy rajong a kuponnal történő vásárlásért, hiszen így jó pár dollárt megtakaríthat. Sőt mi több, még azt is elhintette, hogy előfordult olyan is, hogy a szomszéd postaládájából is elcsente a kedvezményre jogosító szelvényeket.
Forrás: A sztárpár 2015-ben kötötte össze hivatalosan is az életét, és azóta is Hollywood egyik legnépszerűbb celebszerelme az övék. Mondjuk ezt úgy, hogy egyébként nem sok mindent osztanak meg magánéletükről, és a bár néha egy-egy interjú során betekintést engednek a mindennapjainkba és ilyenkor még gyerekeikről is mesélnek, ennek ellenére inkább szeretnek távol maradni a zsongástól. Visszafogottságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy Mila egyszer bevallotta azt, hogy Ashton miután realizálta, hogy a luxus ékszerüzletek milyen csillagászati áron kínálják portékáikat, inkább egy internetes oldalról rendelte meg a színésznőnek szánt jegygyűrűt, amiért összesen 90 dollárt fizetett.
Forrás: A 2000-es évek egyik legjobban fizetett színésznője volt, ennek ellenére jobban szereti megfogni a pénzt. Erről azt mondta: „Sokat spórolok, mert mindig azon aggódom, hogy mikor ér véget ez az utazás”.
Forrás: A kétszeres Oscar-díjas színésznő sem tud ellenállni a kuponoknak! „Amikor kinyitod az újságot, és meglátod azokat a kuponokat, az olyan, mintha dollárjegyek néznének az arcodba. Én így nőttem fel, szóval miért ne?"
Forrás: A 45 éves színésznő is odavan a kuponokért, szerinte ugyanis az, hogy valaki sikeres, még nem feltétlen jelenti azt, hogy felelőtlenül kéne költekeznie. Sarah azt is beismerte, hogy még mindig képes napokig gondolkodni azon, hogy a kiszemelt darabra valóban szüksége van-e?!
Forrás: Úgy tűnik, hogy még az angol királynőnek is voltak olyan hétköznapi szokásai, mint a spórolás. Kiderült ugyanis, hogy karácsony után mindig összegyűjtötte a csomagolópapírokat és a szalagokat, majd gondosan kisimította őket, így könnyen fel tudta használni őket ismét.
Forrás: A komika és színésznő annyira szereti megfogni a pénzt, hogy állítólag még a pénztárcája is egy világhírű divatmárka replikája. Sőt! 2016-ban havi 500 dollárból élt azért, hogy ki tudja fizetni a háza törlesztőrészletét, mert számára fontosabb, hogy tető legyen a feje felett, ugyanis a mai napig fél attól, hogy egy szép napon ismét hajléktalan lesz majd.

10 híresség, aki szereti elfelejteni, hogy szupergazdag

A hírességek között is akadnak olyanok, akiknek messze nem számít annyit a pénz.