Galéria
Forrás:

Az egykori szupermodell még úgy lett híres manöken, hogy sem botoxot, sem filtereket nem használt. Ehhez pedig 30 évvel később is tartja magát. Valószínű emiatt is tartja a világ a mai napig az egyik legszebb nőnek.


Forrás:

A Top Gun: Maverick óta mindenki arról beszél, hogy a színésznő milyen elképesztően gyönyörű 50-en túl is. Hogy, mi a titka, nem tudni, de az biztos, hogy a természetesség és a mostani szépségideál elutasításának sok köze van hozzá.


Forrás:

A színésznő azok kevés sztárok egyike, aki sosem szégyellte a korát és azt, hogy természetes dolgokkal igyekszik lépést tartani az idő múlásával. Sőt, képeit sem hajlandó filterekkel szerkeszteni, ugyanis véleménye szerint ez csak torzítja a valóságot, és az ő életében nincs helye a valótlanságoknak.


Forrás:

Az 56 éves egykori Bond-lány még mindig bomba. Nem csoda, hiszen egy ránca sincs, mindezt botox és más plasztikai műtét nélkül. Halle ugyan használja közösségi oldalait, de egytől-egyig filterek nélküli képeket mutat magáról, ami nem is csoda, hiszen elképesztő vonásai semmit sem változtak.


Forrás:

Sokak szerint az énekes-színésznő igazi genetikai csoda. Elmúlt 54 éves, de hibátlan a teste és a bőre is. Ezt számtalanszor megmutatta közösségi oldalain, méghozzá instafilterek nélkül. A szerencsén túl azonban az is számít szerinte, hogy jól étkezik és természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokat használ.


Forrás:

Julia 54 éves, ám olyan mintha egy percet sem öregedett volna az elmúlt 30 évben. Több interjúban is elmondta, hogy a kor nem szégyellnivaló, amit ő vállal is. Valószínú ezért olyan gyönyörű a mai napig.


Forrás:

Az 56 éves színésznő mindig büszkén vállalta, hogy nem plasztikáztat. De, ha ez nem lett volna elég, a filterekre is nemet mondott. Többször mutattat meg csodaszép természetes külsejét, mindenféle smink nélkül.


7 híres ember, akiknek nincs szüksége instafilterre 50 után sem

A rosszalló megjegyzések azonban így sem kerülik el!