Galéria
Forrás: Négy nyelven beszél: olasz, angol, francia és fárszi, ami az újperzsa nyelv.
Forrás: A filmről még egy érdekesség. A Renatót alakító Giuseppe Sulfaro bár szerepe szerint egy 12 éves kiskamaszt játszott a filmben, a valóságban bizony már 15 éves volt. Később egy interjúban elmesélte, hogy a forgatás előtt még sosem látott meztelen nőt és neki Monica Bellucci látványa volt az első ilyen jellegű élménye.
Forrás: Hihetetlen, de azt pletykálják, hogy neki van az egyik legnagyobb lába a színésznők között. A maga 44-es cipőméretével pedig tényleg különlegesnek számít.
Forrás: Keanu Reeves és Monica közös csókja annyira jól sikerült a filmben, hogy 2004-es az MTV Movie Awards-on a Legjobb csók kategóriában egy jelölést is bezsebelhettek.
Forrás: Több szinkronszerepet is vállalt, például a Prince of Persia: Warrior Within nevű videójátékban Kaileena, és a 2005-ös Robotokban Cappy is az ő hangján szólalt meg.
Forrás: Az úszásra és a jógára esküszik!
Forrás: Kedvenc filmje a Sophia Loren és Marcello Mastroianni főszereplésével készült 1977-es Egy különleges nap.
Forrás: Kedvenc színésznői pedig Sophia Loren és Claudia Cardinale.
Forrás: A színésznő és a Dolce & Gabbana kapcsolata egészen 1989-ig nyúlik vissza. Az akkor még modellkedő Monica egyik első nagyobb munkája az olasz divatházzal volt, az azóta eltelt több mint 32 évben pedig számtalanszor tért már vissza hozzájuk, hol egy kampány, hol egy bemutató erejéig.
Forrás: Imád enni, az olasz konyha természetesen az első helyen áll nála. Egy egyszerű parmezános tésztának sohasem tud ellenállni, ahogy a csokifagyinak és a süteményeknek sem. A kalóriákkal nem foglalkozik, mindig az adott szerepe szerint válogatja meg azt, hogy mi kerül az asztalra.

Így változott Monica Bellucci az évek során

Tudod, mi a közös a világ leggyönyörűbb női között számontartott Monica Bellucciban, Sophia Lorenben, Isabella Rosselliniben és Gina Lollobrigidában? Igen, mindannyian Olaszországból származnak és valójában végtelenül egyszerű, de annál hatásosabb beauty trükkökre esküsznek!