Galéria
Forrás: A kolumbiai származású színésznő és modell, Sofía Vergara, aki hazánkban sokak számára a Modern család című sorozatból lehet ismerős, egy gyermek anyukája. A világsztár mindössze 18 éves volt, amikor szülőhazájában feleségül ment gimis szerelméhez, akitől 19 éves korában kisfia született, Manolo. A felnőtt férfi elképesztően jóképű, miközben ő sem tagadhatná le, kinek a vére folyik az ereiben
Forrás: Emma Thompson szíve összetört, amikor kiderült, első férje, Kenneth Branagh összeszűrte a levet a háta mögött Helena Bonham Carterrel. A válás után depressziós lett, a munkába temetkezett. 1995-ben azonban megismerkedett Greg Wise-szal, aki visszahozta őt a életbe. Tőle született mesterséges megtermékenyítéssel 39 éves korában a lánya, Gaia Romilly Wise. Hihetetlenül hasonlít ez az anya-lánya páros!
Forrás: Idris Elba első felesége Hanne Kim Nørgaard volt, vele 1999 és 2003 között voltak együtt. Közös lányuk, Isan 2002-ben látta meg a napvilágot. A ma már 21 éves, gyönyörű, felnőtt nő le sem tagadhatná apukáját, annyira hasonlítanak egymásra.
Forrás: Elizabeth Hurley a nyolcvanas évek elejétől összesen 13 évig volt Hugh Grant párja, majd barátilag szakítottak. Nem sokkal ezután, 2002-ben fia született, aki a Damien nevet kapta. A színésznő állította a gyermek apja Steve Bing üzletember, aki azonban tagadta ezt. Végül egy DNS-teszt bizonyította, hogy Liz igazat mondott. Damian egyébként tiszta anyja és imádja keresztapját, Hugh Grantet.
Forrás: Lisa Bonet 1987-ben, a 20. születésnapján ment feleségül a zenész Lenny Kravitzhez, akitől 1998-ban lánya született, az énekesnő Zoë Kravitz. Lisa és a lánya elképesztően hasonlítanak, tényleg bárki könnyedén megmondhatja róluk, hogy szoros rokonságban állnak.

5 sztárcsemete, aki pont olyan, mint híres szülője

Olyan híres szülő-gyermek párosokat mutatunk, akik szinte ikrek is lehetnének.