Galéria
Forrás:

Számodra talán egy kicsit meglepő lehet, de március első heteiben nem leszel annyira energikus, mint amilyen lenni szoktál, sokszor veszel el az érzelmeid birodalmában. Nem véletlenül, ezekkel MOST kell foglalkoznod! A Vénusz és Jupiter párba áll majd a képletedben, ami egy új szerelem érkezését is jelentheti. 


Forrás:

Bikaként márciusban teljesen fel fogsz pörögni, számodra szokatlan módon rengeteg időt szeretnél majd társaságban, barátokkal tölteni. Szerezz új élményeket, beszélgess sokat! Március 7-én a telihold elképesztően erős szexuális kisugárzással tölt majd fel, ne lepődj meg, ha ellepnek az udvarlók.


Forrás:

Munka, munka, munka és még több munka… Számodra márciusban nem lesz megállás, de a legjobb értelemben mondjuk ezt, hiszen hihetetlenül élvezni fogod ezt a pörgést. Arról nem beszélve, milyen jó kis cuccokat vehetsz a plusz pénzből, amire most szert teszel! Március 16-a és április 10-e között a szerelem bolygója, a Vénusz a spirituális zónádban áll, így valószínűleg jobban megtartod majd magadnak az érzéseidet, mint máskor.


Forrás:

Alapvetően csak a VIP barátaiddal szeretsz találkozni, nem igazán vagy nyitott másokra, most azonban ez megváltozik. Az égiek szeretnének segíteni, használd ki ezeket az energiákat és köss néhány új ismeretséget, barátságot. Március 16-a és április 10-e között egy olyan szerencsés bolygóállás következik be a képletedben, aminek hatására sok új lehetőség nyílik meg előtted. 


Forrás:

Hű, nem lesz semmi számodra a március Oroszlánként, az tuti! Különösen a szerelmi életedben állhatnak be változások. Ha szingli vagy, jöhet valaki, aki teljesen elvarázsol, foglaltként pedig elképzelhető, hogy úgy döntesz, itt a vége, ideje szakítani. Március 15-e lesz számodra a hónap legérdekesebb napja, a Nap és a Neptunusz együtt állása alatt nyitottabb leszel a bensődre, a spiritualitásra, mint bármikor máskor.


Forrás:

Márciusban sokkal, de sokkal hatékonyabban kommunikálsz majd, mint máskor, ez pedig a párkapcsolatodnak fog nagyon jót tenni. Végre ki tudod majd mondani, mit érzel, mi az, ami bánt esetleg. Ugyanakkor március 19-e és április 3-a között nehezen fogod bírni a felszínes csevegéseket a Merkúr állása miatt.


Forrás:

Február közepe óta azt érezhetted, hogy most a testi-lelki egészségeddel kell törődnöd, így sokkal okosabban eszel, talán a sportot is újrakezdted. Most még több olyan energia érkezik hozzád, amely ezen az úton támogat téged. Március 7-én érdekes lelki élményekben lehet részed, a telihold belassít, befelé fordít. Sétálj ezen a napon egy nagyot, lélegezz mélyeket. 


Forrás:

Olyan lesz a számodra érzelmileg, szerelmileg a március, mintha megnyerted volna a lottóötöst! A csillagok szerint nagyon szép, romantikus kalandok, élmények várnak rád, szabadnak és kreatívnak érzed majd magad. Március 19-étől április első napjaidig a Merkúr olyan pozícióban áll majd, amely miatt fontosabbá válik számodra az egészséged, illetve a külső és belső rend.


Forrás:

Nyilasként márciusban szerelmesebbnek fogod érezni magad a párodba, mint eddig valaha, köszönhetően annak, hogy a képletedben „összeakad” egymással a Vénusz és a Jupiter. Fürdőzz ezekben a csodás érzelmekben! Március 25-től május 20-áig ráadásul a szexuális vágyat is jelképező Mars uralkodik majd feletted, szóval erotikára felkészülni!


Forrás:

Az utóbbi időben nem igazán kerested mások társaságát, gyakorlatilag mindenkitől elzárkóztál. Márciusban azonban a kommunikáció bolygója, a Merkúr olyan helyzetbe kerül, ami segít neked újra kapcsolódni és ezt imádni fogod! A március 7-én bekövetkező telihold hatására kísérletezőbbé válhatsz, könnyebben kitörhetsz a rutinból, így izgalmas élményekben lehet részed. 


Forrás:

Február közepe óta a bolygóállásaid miatt fókuszba került a pénz, a biztos megélhetés, a piszkos anyagiak. Lehet, hogy nem az álomállásod az, amit most csinálsz. A márciusi energiák segítségével képes leszel ezen agyalni, kreatívan ötletelni és végre megérkezhet erre a problémára a megoldás. Március 19-étől ha akarnál se tudnál visszavonulni és pihenni, annyira tele leszel programokkal a barátokkal, ismerősökkel a Merkúr állásának köszönhetően.


Forrás:

Helló, szülinapos! Jó hírünk van, nem csupán a születésnapod miatt fogod jól érezni magad márciusban, hanem azért is, mert a kommunikációdat segítő energiák érkeznek hozzád. Most aztán könnyedén megoszthatod másokkal a világmegváltó ötleteidet, fantáziáidat! Március 16-a és április 10-e között a Vénusz a kommunikációdat jelentő területeden halad át a képletedben, így végre elmondhatsz a párodnak mindent, amit csak szeretnél.


Nagy 2023-as márciusi horoszkóp

Tudd meg márciusi horoszkópunkból, mi várhat rád a csillagjegyed alapján!