Galéria
Forrás:

A Miranda név már a film alapjául szolgáló, azonos című könyvben is szerepelt. Az a Miranda azért vette fel ezt a kemény attitűdöt és ellentmondást nem tűrő hangot, mert nőként kellett érvényesülnie egy olyan világban, amelyet a férfiak uraltak.


Forrás:

Miranda nem túl kedves beceneve a filmben, hogy „ördög”, ezt pedig azzal a jelenettel hangsúlyozták, amikor Andy (Anne Hathaway) első napján az egész irodán úrrá lesz a pánik, mert kiderül, a főnök hamarosan beér. Itt valójában arról volt szó, hogy Miranda a tökéletességet szereti és keresi mindenhol, így a beosztottjaitól is ezt várja el. Ettől ő egy szörnyeteg?


Forrás:

Andy úgy került Miranda alkalmazottai közé, hogy gyakorlatilag semmit sem tudott erről az iparágról és a munkáról, Miranda volt az, aki a tehetségét látva mindent alaposan megtanított neki. Nélküle Andy nem fejlődhetett volna ilyen hatalmasat.


Forrás:

Miranda a film elejétől kezdve a fiatalkori önmagát látta Andyben, egy nőt, aki annak ellenére sem adja fel, hogy újabb és újabb problémák gördülnek elébe. Van véleménye, küzd a saját álláspontjaiért. Ezzel nagyon együtt tudott érezni.


Forrás:

Miranda olyan magas pozícióban ült a magazinnál, hogy nem engedhette meg magának a kedvesség és puhaság luxusát. Muszáj volt kemény kézzel irányítania.


Forrás:

A könyv szerzője, Lauren Weisberger egy interjúban árulta el pár évvel ezelőtt, hogy Miranda karakterének megalkotása során arra gondolt vissza, milyen volt a híres Anna Wintour gyakornokának lenni. Nehéz volt, azonban elképesztően hasznos, életre szóló élmény.


6 ok, ami miatt érdemes megfontolnod, Miranda tényleg gonosz főhős-e!

Merly Streep zseniálisan alakította a karaktert, akit immár 17 éve gonosznak hiszünk. De Miranda Priestly tényleg az lenne?