Galéria
Forrás: Pedro épphogy csak belecsöppent a New York-i forgatagba, amikor megismerte Saraht egy közös barátjuk révén. Visszaemlékezéseikből kiderül, hogy barátságuk kezdetét mind a ketten ahhoz az estéhez kötik, amikor többedmagukkal megnézték a moziban a Félelem nélkül című filmet, ami után a közeli parkba mentek, ahol véletlenül meglátták Woody Harrelsont. Rajtuk kívül azonban senkit sem érdekelt a társaságban az, hogy egy valódi híresség ment el mellettük, így mai fejjel úgy gondolják, hogy ez a pillanat volt az, ami megpecsételte a kapcsolatukat.

A mellékelt fotó egyébként az Absurd Person Singular című darab New York-i premierjén készült róluk 2005-ben.
Forrás: Pár évre rá Sarah karrierje beindult és Los Angelesbe költözött, így egy ideig kevesebbet beszéltek egymással. Emögött viszont sosem harag vagy konfliktus állt, szimplán csak az élet úgy hozta, hogy nem jutott idejük egymásra.

Ez a kép 2008-ban készült egy Broadway musical bemutatóján.
Forrás: Egy idő után pedig úgy hozta az élet, hogy ismét egy városban kezdtek el dolgozni, ez pedig a barátságukra is jó hatással volt.
Forrás: 2011-ben mutatták be az American Horror Story első évadát, amiben Sarah is feltűnt, - majd végül a sorozat állandó szereplője lett - mindeközben pedig Pedro karrierje is beindulni látszott, hiszen sorra kapta az egyre nagyobb szerepeket a szériák világában. A pár útjai tehát újra és újra keresztezték egymást, pontosan ezért sem volt meglepő, hogy a 2014-es SAG Awardson már együtt mutatkoztak Los Angelesben.
Forrás: Sarah egyébként 2015 óta él együtt a legnagyobb boldogságban a nála 34 évvel idősebb Holland Taylor színésznővel. Pedro szívügyeiről azonban nem sok pletyka keringett eddig a köztudatban.
Forrás: 2019-ben is megvolt az a pillantás New Yorkban, a Lear király premierjén New Yorkban. Mennyire édesek! Nem?!
Forrás: Le se tagadhatnák, hogy mennyire imádják egymást!
Forrás: Még hogy férfi és nő között nincs barátság? Ugyan!
Forrás: 2023 februárjában a Saturday Night Live-ben a színésznő is feltűnt Pedro oldalán.

Pedro Pascal és Sarah Paulson kapcsolatának története

Pedro Pascal sose titkolta azt, hogy gyengéd szálak fűzik egyik kolléganőjéhez!