Galéria
Forrás: Az elképesztő népszerűségnek örvendő színész 40 éves kora után lett ismert, de ma már ezt kicsit sem bánja. Korábban olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Buffy, a vámpírok réme. Egy interjúban elmondta, hogy ma már nagyon figyel rá, mit vállal el, de régebben sok mindenre igent mondott, amit érett fejjel nem tenne.
Forrás: Nemcsak az arca, de a színésznő alakítása is megmaradt az emberekben, így sokan emlékeznek, hogy 2016 és 2019 között fontos szereplője volt a Trónok harcának. A tehetséges fiatal lány Lyanna Mormont karakterét keltette életre. Nem csoda, hogy azóta is kapkodnak érte a rendezők.
Forrás: A jóképű és tehetséges színész Henryt, egy Kansas City-i lakost alakít a sorozatban, aki kisöccsével együtt bujkál a forradalmárok elől. A 28 éves sztár azonban már közel 20 éve dolgozik keményen. Karrierjét a Pop it!-ban kezdte, mégpedig 2008-ban. A műsor egy interaktív táncos rövidfilmsorozat volt gyerekeknek
Forrás: A színésznő alakítja Kathleent, a háborús csoport vezetőjét. Melanie munkássága azonban régre nyúlik vissza. Játszott az 1994-es Mennyei teremtményekben, amiben Pauline Parkert alakította Kate Winslet mellett. Abban az életrajzi filmben, amely két tinilányról szól, akiknek kapcsolata Pauline anyjának meggyilkolásával csúcsosodik ki.
Forrás: Kétség sem fér hozzá, hogy a sorozat harmadik része mindenkinek könnyeket csalt a szemébe a története miatt. A Bill karakterét játszó színész, Nick Offerman annyira hitelesen alakította a kissé hideg, ám annál gondoskodóbb szeretőt, hogy sokan nem is gondolnák, hogy a 2005-ös Sin City-ben ő alakította Shlubb-ot, a csatlóst.
Forrás: A szerelmét játszó Murray Barlett napjainkban sok sorozatban tűnik fel, arra azonban senki sem gondolt, hogy egyik első szerepe a Szex és New Yorkban volt, mint Carrie új meleg barátja, Oliver.

Valakit fel sem ismernénk – a Last of Us szereplői első és mostani szerepükben

Pedro Pascal sose titkolta azt, hogy gyengéd szálak fűzik egyik kolléganőjéhez!