Galéria
Forrás: Az olyan nagyobb bútordarabok esetén, mint a kanapék vagy a fotelek, általában a kényelem mellett a külcsín is ott van az elsődleges szempontok között. Hogyan találhatsz drágábbnak tűnő darabokat úgy, hogy egyébként nem kell egy kisebb vagyont ráköltened? A bársony szövetek minden helyiséget fényűzőbbé varázsolnak, így érdemes ezen a téren keresgélned.
Forrás: Legyen szó egy kopott faasztalról, egy reneszánsz időszakot idéző ​​műalkotásról, vagy egy bolhapiacon talált csorba vázáról, a francia lányok tudják, hogy a legmenőbb darabok úgy néznek ki, mintha egy kisebb történelem húzódna mögöttük. A szárított virágok, a kicsit szépséghibás gyertyatartók és az elegáns mintákról nem is beszélve.
Forrás: Megéri neked is ötvözni az érdekes, egyedi darabokat a minimalista stílussal. A kézzel festett mintákkal és színekkel díszített üveg és kerámia kiegészítők az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak. Így hát csak bátran válogass az egy fokkal különlegesebb, feltűnőbb vázák, üvegdíszek és lámpák között, hidd el megtalálod majd neki a tökéletes helyet az otthonodban.
Forrás: A könyvek között sem kell feltétlen harmóniának uralkodni, nemcsak a színek, és a méretek, de az elhelyezkedések kapcsán is tehetsz egy kis engedményt, illetve a polcra rakható fényképekről és gyertyákról se feledkezz meg.
Forrás: Megvan a bája és romantikája ezeknek a daraboknak, amik fa lábakkal pont annyira működnek, mint egy fémes alsó résszel. Már csak a te ízléseden múlik az, hogy melyik kiadásra esik a választásod.
Forrás: Ahogy a ruhák, úgy a bútorok esetében is nagyon jól tudják azt, hogy a monokróm választásokkal nem lehet hibázni. A valóban élhető, teljesen fehér tér kialakításának kulcsa a különféle textúrák és formák használatában rejlik, amik együttesen, mint láthatod, érdekes és stílusos hatást keltenek.
Forrás: Tény és való, hogy a letisztult színek körüllengik a mindennapjaikat, ám azért szeretik a vibrálóbb árnyalatokat is, amiknek a lakásukban is sokszor helyet adnak. A nagyobb bútorok mellett pedig a színes kiegészítőkkel és az aprócska részletekkel visznek még több életet a természetesnek és minimalistának ható összképbe.
Forrás: Ezek a kis műalkotások nagyon jól képesek felfrissíteni az otthonodat úgy, hogy közben nem vonják el a figyelmet más lakberendezési tárgyaidról sem. Nem mellesleg pedig vintage, ami a francia nők egyik nagy kedvence. Így kell ennél több? Aligha!
Forrás: Egy ilyen szép keretbe foglalt tükör pont annyira pazar, hogy elég csak ránézni, hogy meggyőzzön arról, hogy kihagyhatatlan!

9 lakberendezési darab, amiért a francia nők rajonganak 2023-ban

A francia nők új lakberendezései kincsei között egész szuper tippek lapulnak!