Galéria
Forrás:

Szinte nincs olyan nő, akinek a testén ne lenne legalább 1-2 stria, a többségnek pedig kimondottan sok van. Nem beszélve azokról a nőkről, akik már voltak várandósak, hiszen ez az időszak bizony nyomokat hagy a has bőrén. Mindez azonban tökéletesen természetes, nem szabadna szépséghibaként tekinteni rá.


Forrás:

Valóban nagyon csini a kerek csípő, ahogyan az összes többi forma is! Ennek ellenére valamiért a mai napig népszerűek az olyan edzéstervek, amelyek olyan alakot ígérnek, amely sokak számára egyszerű, genetikai okokból elérhetetlenek. A keskenyebb csípő ugyanolyan szexi lehet, mint a kerek, ne kínozd magad!


Forrás:

Manapság annyira elterjedtek a műkörmök és gél lakkok, hogy azok, akik nem szeretnek körmöt festetni, kellemetlenül érezhetik magukat emiatt. Pedig egyáltalán nem kötelező manikűröshöz járni, akkor is igényes és ápolt vagy, ha natúr a körmöd.


Forrás:

Vannak nők, akiknek van egy aprócska párnácska a hónalján, amikor leengedi a karját. Ezt nagyon sokan szégyellik, pedig egyáltalán nem szabadna!


Forrás:

Nem, még a leghíresebb sztárok bőre sem tökéletes, nekik is vannak pattanásaik, bőrproblémáik. Csak a smink és a retus miatt tűnik úgy, hogy hibátlanok. Ezen sem szabadna tehát egy nőnek sem aggódnia!


Forrás:

Rés van a fogaid között? Nem tökéletesen fehér? Hidd el, nincs veled semmi baj, egyáltalán nem mindenkinek „adatott meg” a hollywoodi csúcsúmosoly.


Forrás:

A modellek arca többnyire hosszúkás, csontos, miközben ezen az arcformán kívül még nagyon sokféle van és mind nagyon bájos.


Forrás:

Az egyik legdurvább elvárás a női testtel kapcsolatban, hogy szülés után legyen „azonnal” ugyanolyan, mint előtte. Ez azonba lehetetlen, már soha nem olyan, mint a baba születése előtt és egy így van jól.


8 elvárás a nő testtel kapcsolatban, ami teljesen irreális

Ideje lenne, hogy ezek az elvárások mindenki szerint cikisek legyenek!