Galéria
Forrás: Amennyiben rossz a látásod és mindenképpen folyamatosan szemüveget kell viselned a mindennapokban, ügyelj arra, milyen keretet választasz a lencsékhez. A túl keskeny keret öregít, különösen akkor, amikor nem viselsz sminket. A szélesebb, nagyobb keretek fiatalosabbak, azonban a barna és fekete színt kerüld belőlük.
Forrás: A feketét azért is szeretjük, mert nagyon jól mutat és könnyen kombinálható más színekkel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy jó ötlet csak ebbe burkolózni. A teljesen sötét szettekben egészen idősnek fogsz tűnni.
Forrás: A hatalmas virágminták a legkarcsúbb nőket is idősebbnek, teltebbnek fogja mutatni, ezeket felejtsd nyugodtan el egy éltre!
Forrás: Minél idősebb vagy, annál ritkábbá és vékonyabbá válik a hajad, ami feltűnő lehet, ha középen választod el. Válassz középhosszú, oldalra fésült frizurát, ha már elmúltál 40-45 éves.
Forrás: Sajnos hiába tűnik dögösnek, a sötét szemhéjpúder, illetve szemceruza könnyen öregebbnek láttathatja az arcodat, úgyhogy bánj finoman, óvatosan vele.
Forrás: Bár az utóbbi években nagyon mennek a karika fülbevalók, nem mindegy hogyan hordod, milyen választasz. Akadnak olyanok, amik nehezek, ezért csúnyán lehúzzák a cimpádat. Ilyet ne válassz, ez öregít!
Forrás: A bőr, illetve különösen a kézfej nagyon könnyen kiszárad, ez pedig a korunk előre haladtával még rosszabbá válik. Tarts magadnál mindig kézkrémet és hidratálj!
Forrás: Annak érdekében, hogy ívesebb és dúsabb legyen a szempillánk, sokan szempillaspirált használunk. Ha te is, akkor figyelj oda arra, hogy ne tegyél fel belőle túl sokat, mert amikor csomósra szárad, nagyon „öregesnek” fog tűnni.

8 apró dolog, ami idősebbnek mutat a valódi korodnál

Akadnak olyan szépségbakik, amiket nagyon könnyű elkövetni és sokat rontanak az ember külsején. Gyere, nézd meg, melyek ezek!