Galéria
Forrás:

Egyáltalán nem véletlen, hogy Trónok harca Daeneryse az évadok előrehaladtával visszavett a meztelenkedésből. Nyilatkozataiból kiderül, hogy nézőként is kényelmetlenül érzi magát, ha meztelenséget lát. „Brit vagyok, az ilyesmitől egyszerűen összerázkódom. Nem bírom elviselni – mondta, de később finomított a nyilatkozatán. – Vannak explicit jelenetek, amelyeknek van helyük és értelmük a szereplők vagy a cselekmény szempontjából, ahogy Westerosban is történik. Ha öncélú, akkor színészként általában egyeztetek a rendezővel, hogyan tehetnénk visszafogottabbá.” Emilia annak sem örül túlzottan, hogy még mindig sokan úgy emlegetik, hogy „tudod, az a csaj, aki pucérkodik”. „Ezek a jelenetek nem is lehetnének erőteljesebbek” – jelentette ki és a véleményével nehéz vitatkozni.


Forrás:

A Titanic egyik legemlékezetesebb jelenete, amiben az akkor kora-huszonéves Kate-et meztelenül rajzolja Leo DiCaprio karaktere. Winslet azóta megbánta, hogy beleegyezett a jelenetbe, mert mint állítja, a mai napig jönnek a filmből kivágott félpucér fotókkal a rajongók, hogy Kate dedikálja. „Azt a képet nem írom alá. Nagyon kényelmetlen érzés… Nem azért csináltam, hogy egy fénykép legyen belőle, amit évvkkel később még mindig elém tolnak” - magyarázta.


Forrás:

Fekete hattyú, Csak szexre kellesz – Natalie számára nem idegen a kamerák előtti vetkőzés. Natalie mégsem elégedett a korábbi döntéseivel, mert mindenki megszállottan ezekkel a jelenetekkel foglalkozik, a filmek többi részével sokkal kevesebben. „Tök depis leszek attól, hogy a filmkritikák fele a szexjeleneteimmel foglalkozott. Kezdtem arra gondolni, hogy nem kellett volna leforgatnom őket. Nem vagyok prűd, szerintem nagyon szépek lettek ezek a jelenetek és a szex amúgy is nagyon fontos része az életnek.” Később Portman úgy döntött, hogy többet nem vállal meztelenséget a filmjeiben. „A pornósite-okon kötöttek ki a fotóim, és ez elég nagy dilemma” – nyilatkozta. Legutóbb a Planetárium című 2016-os filmben dobta le a textilt egyébként (képünk is innen való).


Forrás:

A Bosszúállókban láttuk szuperhősként, a Városfejlesztési osztályban vicces karakterként, de Chris nem csak a meztelenkedésbe, de a szexjelenetekbe se megy bele soha. Az ok a keresztény hite. „Chris nem hajlandó még csak fontolóra se venni bármit, amiben szexjelenet is van. Tudja, hogy szexszimbólummá vált, de nem ezt a képet szeretné terjeszteni magáról – mert ez nem fér össze a hitével” – nyilatkozta helyette egy névtelen forrás.


Forrás:

A Szörnyek keringője és a Kardhal két teljesen különböző film, de az a közös vonás megvan bennükk, hogy a többség fejében mindkettőből Halle Berry meztelensége maradt meg leginkább. Berry egyébként nem bánt meg semmit, bár afelől kétségei vannak, hogy az ilyen jelenetekre szükség van-e egyáltalán. „Nem gondolom, hogy valaha feltétlenül szükséges. Ha csinálsz számtalan filmet és egyszer se mutatsz meg magadból semmit, az is oké. Azt hiszem, ez döntés kérdése és én bátor döntést hoztam. Be volt írva a forgatókönyvbe és amikor felajánlották nekem a szerepet, azt mondták: ‘Ez a lány karakteréhez tartozik és kizárt, hogy kivegyük belőle [a forgatókönyvből a jelenetet]’.” Berry azért vállalta el végül a szerepet, mert „a jelenet megmutatta, hogy Ginger karaktere ura a szexualitásának és nagyon jól érzi magát a bőrében”.


Forrás:

„Általában nemet mondok a meztelenségre, de nemrég sokat vetkőztem, amikor Liberace élettársát, Scott Thorsont játszottam a Túl a csillogáson című minisorozatban. Ezek ízlésesen leforgatott jelenetek. Michael Douglas játssza benne Liberace-t. De ez a film nem való mindenkinek.”


Forrás: „A karrierem első pillanatától pucérkodtam. Az első szerepem a SAS légitársaság reklámfilmjében volt. Egy rózsaszín szobában ébredek fel egy gyönyörű szőke lány mellett, és meztelenül kiszállok az ágyból. Onnantól fogva minden szerződésemben benne volt: »Muszáj meztelennek lennie ebben a filmben«’” – nyilatkozta félig viccesen a Hóember, a Szégyen és az X-Men-filmek sztárja. De a döntéseiben a jó ügy iránti elkötelezettség is hajtja. „A nők folyton meztelenül parádéznak, de a férfiak mindig magukon hagyják a nadrájukat. Emlékszem, anyukám mindig panaszkodott: nem fair, hogy mindig a nő a meztelen… szóval ez a te kedvedért készült, anya!”
Forrás:

A Csajok című tévésorozat nem lett volna ugyanaz meztelen jelenetek nélkül. Persze Lena számtalan testszégyenítő kommentet kapott már emiatt, amit simán elengedett a füle mellett. Ugyanakkor elismerte, hogy az idő múlásával egyre nehezebb lett meztelenül filmezni. „Amikor elkezdtem a sorozatot, nem éltem kapcsolatban, senki se tudta, ki vagyok, csak a munkának éltem. Úgyhogy amikor levetkőztem a kamera előtt, az csak a munkám részének számított. Az első évad bemutatója előtt eszembe se jutott, hogy a kritikusok és az internet népe egyáltalán látni fogja ezt. Most bezzeg, valahányszor leveszem a ruhám, hallom a zajt.”


Forrás: Az ünnepelt színésznőt valójában nem izgatja túlzottan a meztelenség kérdése, vagy legalábbis úgy tesz. „Kit érdekel? Az első pillanattól fogva forgattam ilyen jeleneteket. Ilyen világ volt akkor… Semmiségnek tűnt megszabadulni a bugyidtól.” Ugyanakkor Mirren elismerte, hogy félt az olyan jeleneteknél, amikor ő volt az egyetlen meztelen szereplő. Az egyetlen film, amiben biztosan nem bánta meg, hogy meztelenül tűnik fel, a Caligula, amely egy erotikus dráma 1979-ből. „Abban mindenki meztelen volt. Olyan volt, mintha egy nudista táborban laktunk volna. Az volt a ciki, ha fel voltál öltözve.”
Forrás:

A dél-koreai származású amerikai színész a Másnaposok című komédiában bukkan fel anyaszült meztelenül. Ezzel gyakorlatilag az első ázsiai színészek közé tartozott, akiknek hollywoodi filmben megadatott a lehetőség, hogy vetkőzzenek. „Egyszerűen sokkolni akartam mindenkit – nyilatkozta később egy tévéműsorban. – A Másnaposok indította be a karrieremet.”


Forrás:

Jessica világéletében ellenezte a vásznon való meztelenkedést. Így aztán amikor megkapta a Sin City forgatókönyvét, nem volt túl boldog látvat, hogy egy sztriptíztáncost kell játszania. Végül sikerült megoldania anélkül, hogy bármit is ledobott volna magáról. „Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a cicimet. Ennyi. Fura lenne ezután együtt karácsonyozni. Amúgy pedig ha megnézed a filmjeimet, egyiken se ‘dobott’ volna a vetkőzés.”


11 híresség vallomása a kamera előtti meztelenségről

Az már biztos, hogy Brendan Fraser nem az a szívbajos fajta!