Galéria
Forrás: Ray Liotta 1988-ban
Forrás: Ray tekintetében mindig is volt valami sötét és félelmetes, ám az évek múlásával már valami egészen más miatt kezdünk félni tőle, és ezt a plasztikai beavatkozásoknak köszönheti. Kár... Pedig a nemrég elhunyt sztár szépen is megöregedhetett volna.
Forrás:

Barry Manilow 1976-ban


Forrás: Oké, Barry Manilow sosem a sármjával hódított, de egykor nem igen akadt olyan nő, akinek ne kezdett volna hevesebben verni a szíve, ha belekezdett a Mandy-be. Persze mindenkinek joga van olyan fiatalnak tűnni, amilyennek csak akar, de ezt a simaságot még egy baba is megirigyelné.
Forrás: Wayne Newton 1970-ben
Forrás: Mr. Las Vegast a plasztikai sebészet királyának is átnevezhetnék. Több műtéten is átesett, kezdve az arcplasztikától, a botox injekciókon át, homlokemelő műtétig, nem beszélve arról, hogy nem létezik nála csillogóbb fejű 80 éves.
Forrás:

Sylvester Stallone 1982-ben 


Forrás:

Hát igen, ezt az ívelt szemöldököt még Szörnyella de Frász is megirigyelné. Ennek oka egyébként a homlokplasztika, de a színésznek a szemhéjához és az állkapcsához is hozzányúltak, és implantátumokat és kapott itt-ott. Jobb lett volna, ha a plasztikai sebésze előbb bedobja a törülközőt...


Forrás: John Travolta 1990-ben
Forrás: A színész arca simább, mint a 90-es években, és ennek bizony nem a jó gének az okai. Travolta a nyilvánosság előtt sosem erősítette meg, hogy plasztikai műtéteken esett volna át, de az évek során készült róla készült fotók láttán nem is kérdés, hogy többször is hozzányúltak az arcához, amit mára egy viaszbábú is megirigyelne.
Forrás: Mickey Rourke 1989-ben
Forrás: Valószínűleg az egyetlen sztár ezen a listán, aki nyíltan elismerte, hogy rengeteg beavatkozáson esett át. Mickey Rourke elmondása szerint azért feküdt kés alá, mert bokszkarrierjét vonásai teljesen megsínylették, orra és arccsontja is többször eltört, ám azt is tudja, hogy nem jó orvost választott erre a feladatra: "Rossz sráchoz mentem, hogy összerakja az arcom" - nyilatkozta 2009-ben. Mondjuk, hogy a botox minek kellett, azt nem kommentálta...

Férfi sztárok, akiket teljesen megváltoztattak a plasztikai műtétek

Tom Cruise megváltozott vonásai jó ideje nem hagyják nyugodni a sajtót!